Quantcast

VGTU – Nacionalinio kokybės prizo konkurso nugalėtojai

Vilniaus Gedimino technikos universitetui (VGTU) ketvirtadienį buvo įteiktas Nacionalinės kokybės prizas didelių įstaigų kategorijoje. Šį konkursą organizuoją Ūkio ministerija.

"Nacionalinio kokybės prizo laimėjimas universitetui – tai paskata tobulėti ir eiti pirmyn. Neabejoju, jog šis įvertinimas ne tik prisidės prie studijų kokybės gerinimo, bet ir kilstelės VGTU prestižą Lietuvoje ir tarptautinėje mokslo bendruomenėje", - apie laimėjimo reikšmę universitetui kalbėjo VGTU rektorius prof. Romualdas Ginevičius.

Anot Ūkio ministerijos, pagrindiniai vertinimo kriterijai šiame konkurse yra visos šalies organizacijų valdymo kokybė, įmonės politika ir strategija, procesų ir išteklių valdymas, klientų, vartotojų ir darbuotojų poreikių tenkinimas bei kitos sritys. R. Ginevičius itin vertino tai, jog vienas svarbiausių kriterijų atrenkant laimėtojus yra ne bendras organizacijos lygis, o teigiami pokyčiai, įvykę per metus.

Kaip savo pranešime teigia Ūkio ministerija, visoje Europoje vertinamas apdovanojimas liudija, kad jį gavusi įmonė atitinka itin aukštus bendrovės vadybos reikalavimus.

Ūkio ministerija šį apdovanojimą teikia jau 13 – ąjį kartą. Nacionalinis kokybės prizas taip pat buvo įteiktas bendrovei "Traidenis" bei "August ir Ko".


Šiame straipsnyje: VGTU

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių