Quantcast

Vėliučionių vaikų globos namuose sumuštas auklėtinis

Vėliučionių vaikų socializacijos centre susimušus auklėtiniams, nukentėjo 16-ametis. Jis dėl galvos smegenų sukrėtimo paguldytas į ligoninę.

Kaip pranešė Policijos departamentas, paauglys į Vilniaus ligoninę atvežtas šeštadienį, apie 15 val.

Jaunuolį apžiūrėję medikai, jam diagnozavo galvos smegenų sukrėtimą bei viso kūno sumušimą. Šešiolikametis dėl patirtų sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Kaip ir įprasta tokiais atvejais, medikai į ligoninę iškvietė ir policijos pareigūnus. Jiems paauglys paaiškino, kad maždaug prieš parą, penktadienį, apie 14 val., Vėliučionių vaikų socializacijos centre jį sumušė grupė centro ugdytinių.

Apie patirtus sužalojimus paauglys centro darbuotojams iškart nesakė, pasiskundė tik tada, kai pasijuto labai blogai.

Dėl kūno sužalojimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jo metu tikimasi nustatyti, kas sumušė paauglį ir dėl kokios priežasties šios muštynės įvyko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

petia

petia portretas
tai kad tie Veliucionys dabar nezinau bet pries kokius 20metu yra teke pazinot kelis is ten tai kai papasakojo kas ten per tvarka tai plaukai siausesi ne tik ant galvos,didesnes betvarkes nera teke matyt

vien zo

vien zo portretas
banditu irstva, galit rezevuot visiems tos skyles gyventojams vietas lukiskese, pravieniskese, marijampolej. ar cia kazkas gal mano kad is tokiu isaugs normalus zmones?

Vilnius

Vilnius portretas
pirma tegu sutvarko tas visas istaigas kaip europoi, o tai tik Lietuvoi likus nkvd laiku sistema
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių