Quantcast

Valdžia įvertino neįgaliesiems darbą suteikiančią įmonę

Vilniaus mero pavaduotojas Stanislovas Šriūbėnas, Sveiko miesto biuro direktorė Danguolė Vaitkienė apsilankė socialinės įmonės statusą turinčioje įmonėje ,Metras“ ir už aktyvią veiklą, propaguojančią sveikatingumo priemones, įmonei įteikė padėkos raštą.

„Džiaugiamės, kad yra verslininkų, kurie ne tik galvoja apie visų mūsų didžiausią turtą – sveikatą, bet ir suteikia neįgaliems žmonėms galimybę dalyvauti pilnaverčiame socialiniame gyvenime“, – sakė mero pavaduotojas Stanislovas Šriūbėnas.

Įmonė, kurios darbuotojai šioje srityje turi daugiau nei 10-ies metų patirtį, gamina grikių lukštų gaminius su „Grikės“ prekiniu ženklu. „Grikė Med+“ serijos gaminiai skirti pragulų profilaktikai ir gydymui. Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba suteikė šiems gaminiams medicinos prietaiso statusą.

Pasak įmonės savininkų, jiems rūpi gamta, natūralumas, sveikata. Gaminiams naudoja tik aukščiausios kokybės audinius ir lietuviškų grikių lukštus, sukuria produktus, kurie naudojami jogos centruose, masažo salonuose bei kasdienėms sveikatingumo praktikoms namuose.

Bendrovė ,Metras“ įkurta 2007 metais. Įmonėje dirba 10 neįgaliųjų, kuriems pritaikytos specialios darbo vietos ir techninė bazė.


Šiame straipsnyje: Metras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių