Quantcast

„Urmo“ miestelyje atidaryta šventinė mugė

Prekybos miestelyje „Urmas“, prasidėjo visą mėnesį truksianti tradicinė „Šventinė mugė“. Lankytojų akis džiugina ne tik gausus Kalėdinių prekių asortimentas, bet ir prakartėlė su gyvomis avimis bei dovanų garvežį vairuojantis Kalėdų senelis.

„Vienoje iš didžiausių Kalėdinių mugių Lietuvoje kauniečiai ir miesto svečiai galės įsigyti dovanų, maisto produktų šventiniam stalui, įspūdingų Lietuvos ir kaimyninių šalių amatininkų ir tautodailininkų gaminių“, - teigia prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta.

Iki gruodžio 24 d. Raudonajame pasaže vyksiančioje mugėje laukiama apie daugiau kaip 100 prekybininkų. Renginio organizatoriai taip pat pasirūpino, kad mugėje tvyrotų džiugi Kalėdinė nuotaika.

Mažųjų mugės lankytojų laukia maloni staigmena - dovanų garvežiu į prekybos miestelį atpuškavęs Kalėdų senelis bendraus su jais, išklausys jų norų, dalins saldainius.

„Vaikučiai ir jų tėveliai šiemet ir vėl galės džiaugtis pernai didelio dėmesio sulaukusia kalėdine prakartėle su gyvomis avytėmis ir jų ėriukais. Esame labai dėkingi Lietuvos avių augintojų draugijos nariui Pranui Gaidamavičiui, kuris vėl sutiko patikėti mums globoti šiuos gyvūnėlius“, - sako J.Plenta.


Šiame straipsnyje: kalėdos 2009urmo miestelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių