Quantcast

Turėtų paaiškėti, kas statys „Ikea“ prekybos centrą Vilniuje

Penktadienį turėtų paaiškėti, kokia bendrovė statys Švedijos baldų perkybos koncerno „Ikea“ prekybos centrą Vilniuje.

„Šiandien turėtų paaiškėti, kuri bendrovė yra pasirinkta vykdyti statybos darbus“, - informavo Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Miesto plėtros departamento direktoriaus pavaduotoja Rūta Matonienė, rašo portalas eversus.lt.

Jo duomenimis, ketvirtadienį „Ikea“ franšizę Lietuvoje valdanti bendrovė „Felit“ rangovą rinkosi iš 5 potencialių pretendentų.

Parengiamieji darbai 15 ha žemės sklype jau prasidėjo. Prekybos centro statybos konkurse, kurį rengė integruotų inžinerinių paslaugų įmonė „Baltic Engineers“, galėjo dalyvauti visos įmonės, kurios turi statybų veiklos Lietuvoje licencijas.

Dabar planuojama, kad pirmoji Baltijos šalyse „Ikea“ bus atidaryta 2013 metų rugpjūčio viduryje netoli Vilniaus oro uosto, Žirnių gatvėje.

„Felit“ Lietuvoje atidarys 25 tūkst. kvadratinių metrų prekybos centrą, kuriame bus sukurta 200 darbo vietų.


Šiame straipsnyje: Ikeabaldų parduotuvėverslas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ponas

Ponas portretas
Tai didelis vyriausybės " nuopelnas"-200 turgaus darbo vietų "tuštiems" pinigams uždirbti ir infiacijai didinti. Statybininkai taip pat stato tvartą,o ne gamyklą,kuriančią nacionalinį produktą.

ramunas

ramunas portretas
na stai neblogos naujienos bedarbems gales dirbti ,na specelistugeru tai tikrai truksta o truksta nes atliginimai mazi,problemu sprendimas paprastas mokekit pinigus tai is anglijos parleks cia dirbti ,bet niekas nenori savo pelno mazinti tai kence eilinei darbuotojai ..........................

Čiubaka

Čiubaka portretas
po 800 visiems duos ir dar myž į kelnes jog darbuotuojų nėra
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių