Quantcast

Trakų rajone siautėja metalinių vartų vagys

Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai ieško, kaip manoma, grupės vagišių, kurie per du mėnesius rajone jau pavogė 5 metalinius kalvių darbo kiemo vartus.

Vagišiai darbuojasi naktimis, o ryte atsikėlusiems sodybų savininkams belieka skėsčioti rankomis ir pagalbos kreiptis į policiją, tikintis, kad ne vieną tūkstantį litų kainavę vartai bus surasti.

Paskutinė vartų vagystė įvykdyta spalio 12 d. Senuosiuose Trakuose gyvenantis V.V. pastebėjo, kad pavogti įvažiavimo į kiemą vartai, kainavę jam 5 tūkst. litų. Vartai buvo daryti kalvio, metaliniai, juodos spalvos, su lapeliais ant vartų strypų.

Prieš tai, tokia pati vagystė įvykdyta spalio 9 d., taip par Senuosiuose Trakuose. Šių vartų savininkas jam padarytą nuostolį įvertino 3500 litų.

Policijos pareigūnai pabrėžia, kad visos penkios vagystės įvykdytos Senuosiuose Trakuose ir Lentvaryje, todėl ypač šių gyvenviečių gyventojams pataria imtis papildomų priemonių pritvirtinant vartus. Žmonės turėtų pasirūpinti, kad vagišiai be papildomos technikos negalėtų jų taip lengvai nuimti nuo vyrių.

Policijos pareigūnai taip pat prašo atkreipti dėmesį į asmenis, siūlančius pirkti vartus bei prašo įsidėmėti jų automobilių markę, valstybinius numerius.

Pastebėjusius galimus vagis, pareigūnai prašo paskambinti telefonais 8-528 3 22 30 arba 8-528 3 22 19.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių