Quantcast

„Tekoda“ pasiruošė sezonui

Atjaunėjusi Klaipėdos "Tekodos" komanda, nepaisant nesėkmės Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurės rungtynėse su „Nafta-Universitetu“, optimistiškai žvelgia į artėjančių kovų maratoną.

Klubo prezidentas Arūnas Jankantas pasidžiaugė, kad krepšininkai patobulėjo, pavyko suburti perspektyvių žaidėjų branduolį, kuriam teks vykdyti iškeltą tikslą – patekti į Regionų krepšinio lygos (RKL) aštuntuką ir laimėti miesto čempionų vardą.

„Iš viso į komandą pretendavo ir draugiškose rungtynėse žaidė apie 30 krepšininkų, iš jų išsirinkome 18. Mūsų svarbiausias tikslas – ruošti krepšininkus profesionalo karjerai, todėl tradiciškai komandoje bus vaikinai nuo 16 iki 22 metų amžiaus", – tvirtino klubo direktorius Rimantas Katelynas

"Tekodos" vadovams pavyko įkalbėti pasilikti praėjusio sezono vieną iš komandos lyderių Tomą Šaulį. Ekipoje liko Linas Markaitis, Donatas Straigis, Darius Kiminius ir kapitonas Edgaras Gervelis.

Į komandą priimtas 19-metis Aurimas Bulsis (197 cm) iš „Šilutės“ penketuko. Uostamiesčio garbę gins ir V.Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtiniai – puolėjai Tadas Adamauskas (191 cm), Paulius Žeimys (197 cm) ir gynėjas Mažvydas Liutkus (190 cm).

Treneriai Vilius Stanišauskas ir Martynas Stankovičius komandą sustiprino praėjusį sezoną

Nacionalinėje krepšinio lygoje rungtyniavusio Palangos „Naglio-Adakrio“ žaidėjais Pauliumi Barkumi (190 cm gynėjas) ir Edvinu Žiliu (193 cm puolėjas).

Trečiadienį 17 val. „Žalgirio“ sporto rūmuose (S.Dariaus ir S.Girėno g. 10) "Tekodos" krepšininkai žais antrąsias LKF pirmojo etapo rungtynes su „Nafta-Universitetu“. Pirmosiose pajėgesni buvo varžovai 79:51 O RKL sezoną „Tekoda“ pradės spalio 23 dieną savo aikštelėje rungtynėmis su Plungės "SM-Žemaituku".


Šiame straipsnyje: tekoda

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių