Quantcast

„Tebūnie naktis!”: Vilniaus senamiestyje – naktinių marškinių dirbtuvės

Šeštadienį vyksiantis projektas „Tebūnie naktis!” pažers įvairiausių renginių. Vienas tokių – kūrybinės naktinių maškinių dirbtuvės.

Šiaurės ministrų tarybos biuras nusprendė pasirūpinti, kad vilniečių miegas būtų ir saldesnis, ir stilingesnis. Receptas paprastas – birželio 19 d. reikia užsukti į biuro kiemelį Vilniaus senamiestyje(Didžioji g. 5), kur veiks kūrybinės naktinių marškinių dirbtuvės. Čia bus kuriami ypatingi – šiaurietiški naktiniai marškiniai.

"Simboliška, kad vieną iš trumpiausių vasaros naktų kviečiame ne miegoti, o smalsauti, improvizuoti ir kurti. Tas kelias nakties valandas paskyrę kūrybai turėsite saldaus ir ramaus miego garantą ateinančioms naktims. Jūsų miegą saugos Šiaurės šalių mitologijos, gamtos ir tautosakos motyvai ir raštai. Argi ne smalsu išbandyti?", - kviečia kūrybinių dirbtuvių organizatoriai.

Vienetinius ir nepakartojamus naktinius marškinius su šiaurietiškais raštais jums padės pasigaminti profesionalūs dizaineriai iš "Vienasdu" komandos, kurie pasiūlys kelias atlikimo technikas. Kūrybiniam procesui įkvėps šiaurietiška muzika.

Pasinėrusiems į prisiminimus apie vaikystės vasaros vakarus bus pasiūlyta pasigardžiuoti būtinu gardaus vaikystės miego atributu – stikline pieno ir avižiniu sausainiu. O nenusiteikę kurti galės stebėti, kaip gamina kiti, bei mėgautis šiaurietiškos pasakos nakties nuotaika.

Visi kūrybingi ne miegaliai laukiami birželio 19 d. nuo 21 iki 1 val. val. Šiaurės ministrų tarybos biuro kiemelyje (Didžioji g. 5).

Gaminantiems naktinius marškinius – "Siūlės mokestis" 10 Lt, vietų skaičius ribotas.

Kūrybinės naktinių marškinių dirbtuvės yra vienas iš projekto "Tebūnie naktis!" renginių, kurie naktį iš birželio 19 į 20 d. vyks daugiau nei 80 Vilniaus vietų.


Šiame straipsnyje: Tebūnie naktis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių