Quantcast

Senajam turgui vadovą išrinks šią savaitę (varžosi 4 kandidatai)

Šią savaitę turėtų paaiškėti, kas vadovaus miesto centre įsikūrusiam senajam turgui. Bendrovės valdyba naująjį vadovą rinksis iš keturių kandidatų.

Konkurse įmonės „Senasis turgus“ vadovo pareigoms užimti dalyvavo vienuolika kandidatų. Praėjusią savaitę kiekvienas jų dalyvavo pokalbyje su bendrovės valdyba.

Iš vienuolikos kandidatų buvo atrinkti keturi geriausieji. Jie turės dar kartą dalyvauti pokalbiuose su bendrovės valdyba.

Pasak įmonės „Senasis turgus“ valdybos pirmininko Vyčio Radvilos, po jų bus apsispręsta, kas taps naujuoju turgaus vadovu. Tai turėtų paaiškėti šią savaitę.

„Malonu, kad konkurse dalyvavo tiek daug dalyvių. Jautėsi sveika konkurencija. Dalyviai išmanantys savo darbą. Tikimės geriausio rezultato“, – tvirtino V.Radvila.

Pagrindiniai reikalavimai naujajam turgaus vadovui yra ekonomikos, verslo administravimo ar vadybos išsilavinimas ir trejų metų patirtis, dirbant vadovaujamą darbą.

Konkurso dalyviai turėjo dalyvauti pokalbyje ir pateikti programas, kaip dirbtų, jei vadovautų bendrovei „Senasis turgus“.

Senasis turgus vadovo neturi nuo kovo 1 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
o kam jo reikia,ar yra,ar nėra vistiek prekiaujama kontrabandinėmis cigaretėmis....?

Miau...

Miau... portretas
Tai ko ten eini pirkti kontrabandinių cigarečių? Jei nieks nepirktų- tai ir neprekiautų! Tokių kaip tamsta , matyt yra ir daugiau...Visa Lietuvos teisėsauga pajungta..ir nieko...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių