Quantcast

Per šalčius maisto į namus ar biurą gali tekti laukti tris valandas

Vilnietė Laura šaltą trečiadienio dieną su bendradarbiais nusprendė dėl šalčio neiti į šalia biuro esančią kavinę pietauti, bet užsisakyti picą į darbo vietą. Vienuoliktą valandą ryto užsisakiusi maisto, picos gabalėliu mergina pasidžiaugti galėjo tik po trijų valandų. „Jau net valgyt iš pykčio nebenorėjau, kai pagaliau pica atkeliavo“, - pasakojo sostinės gyventoja. Moteris svarsto, ar maistą į namus ir biurus siūlančios įmonės pasiruošę klientų antplūdžiui, kai šalį pradėjo kaustyti speigas.

„Delano“ restoranų tinklo išvežimų skyriaus vadovas Egidijus Arcimavičius teigė, kad temperatūrai nukritus žemiau 20 laipsnių, klientų tikrai padaugėjo. „Gal net perpus. Maistą užsisako ir į namus, ir į biurus“, - kalbėjo pašnekovas. Pasak jo, išvežiojant maistą nutinka daug netikėtumų – automobilių gedimai, avarijos. „Tačiau stengiamės per valandą maistą klientams pristatyti“, - tvirtino E.Arcimavičius. „Delano“ atstovas pasakojo, kad žiemai yra pasiruošę, budi daugiau vairuotojų. Pietų metu intensyviausi užsakymai centre, o vakarais – gyvenamuosiuose rajonuose.

Pasmaguriauti kinų maistu siūlančio restorano „Bambo Express“  vadybininkas Laurynas sako, kad dėl šalčių daugiau klientų, kurie namuose ar darbe norėtų mėgautis egzotišku maistu, neatsirado. „Per pietus skambučių sulaukiame panašiai kaip visada. Tačiau kinų maistas yra ne tas, kurį visi žmonės gali valgyti kasdien. Gal todėl klientų suaktyvėjimo per šalčius nepastebime“, - teigė pašnekovas.

Tuo metu „Pica Express“ direktoriaus pavaduotojas Algis Kurmilavičius juokiasi, kad picų išvežiotojams laukia sunkus metas. „Suaktyvėjimus pajaučiame savaitgalį. Tačiau akumuliatorius vėl keisti teks ne dėl didelio klientų skaičiaus, o dėl šalčio“, - šypsojosi pašnekovas. 

A.Kumilavičius teigė, kad kol kas labai išaugusių užsakymų skaičiaus nejaučia. „Gal šalčio metu sulėtėjusi žmogaus organizmo apykaita, visi galvoja, kaip tik grįžti namo, o ne į darbą užsisakyti picos“, - šmaikštavo picerijos atstovas. Vyras pasakojo, kad klientų skaičius kinta dėl oro sąlygų, o dėl atlyginimo mokėjimo laiko. „Šis savaitgalis bus dar prieš algų mokėjimus. Todėl didelio ažiotažo neturėtų būti. Juk jei pinigų nėra, tai iš ko užsisakysi picą į namus“,  - teigė A.Kumilavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jovita

Jovita portretas
Nesąmonė,apie maisto pristatymo laiką-praneša iš karto.O jeigu jis keičiasi -galima atsisakyti.

Dovydas

Dovydas portretas
Na, paskambinus pasako, jog teks virš valandos laukti. Po dvejų valandų paskambinus, sako jau greitai. Dar kart paskambinus, perduoda vairuotojui, jis patikina, jog dar mūsų picų net nepaimė iš picerijos. Atsisakyt žinoma galima, bet valgyt tai norisi.

Čiubaka

Čiubaka portretas
per tas tris valandas gali ir pats valgyt pasigaminti ir nereiks kaip dundukui sėdėti su tuščiu skrandžiu bei laukti išsvajotosios picos s
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių