Quantcast

„Ruoniai“: ei, chebra, nešildykit vandens

Sostinės sveikuolių klubai „Olimpietis“ ir „Gilužis“ spaudžiant šaltukui organizavo parodomąsias maudynes Salotės ežere.

Į šventę susirinkę dešimtys klubo narių vienas po kito bėgo iš specialiai įrengtos pirtelės į stačiakampio formos eketę Salotės ežere. Pirmasis į vandenį panėrė „ruonis su stažu“, jau 10 metus praktikuojantis žiemos maudynes Vytas. Paskui jį eketėje atidūrė dar keli „ruoniai“. Pliuškendamiesi vyrai stebėjosi, kodėl toks šiltas vanduo. „Ei, chebra baikit juokus – nešildykit vandens“, - sustojusiems krante žiūrovams šaukė plaukikai.

Po kelių minučių prie vyrų prisijungė ir moterų būrys. Visi kartu jie susikibę už parankių ratu vandenyje traukė „Mūsų sielai šiandien šventė“.

Išlipęs ant kranto Vytas tikino žurnalistus, kad norint maudytis žiemą ypatingos ištvermės nereikia, didesnės reikšmės turi nusiteikimas. Vyras neabejojo, kad kiekvienas išklausęs jo paskaitą ryžis stingdančiai sveikatingumo procedūrai.

„Aš jums garantuojhu, paklausykit dešimt sakinių ir ramiai galėsit šokti į vandenį. Juk lauke –20, o vanduo +4 laipsnių. Ten šilčiau“, - įkalbinėjo „ruonis“.

Šalia ant kranto stoviniuojantis Vyto kolega pabrėžė, kad daugelis plaukikų maudosi nuolat ir šis kartas jiems – eilinis. „Jeigu būtų žvarbus vėjas, tai jokiu būdų nelipčiau į vandenį. O dabar, kodėl gi ne? Saulė, vanduo standartiškai vėsus, pats tas“, - pabrėžė pašnekovas.


Šiame straipsnyje: ruoniaimaudynės

NAUJAUSI KOMENTARAI

e4hy45j

e4hy45j portretas
StarFilms .LT Nemokami Filmai Internetu Bei Tiesiogines Sporto Transliacijos!! JOKIU MOKESCIU, TAKU, IR VISOKIO KITO BRUDO UZSUK!

realistas

realistas portretas
netikiu ir nepatikesiu kad jie jaucia malonuma tai darydami:)kazka kazkam bandymas parodyti,irodyti ir tiek.sorry,bet nesamone:)

vaidis

vaidis portretas
is pirties i vandeni isokt nereik daug gudrumo...
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių