Quantcast

Renkami miestui nusipelnę vilniečiai

Vilniaus miesto savivaldybė kviečia siūlyti miestui labiausiai nusipelniusius asmenis ir įstaigas, kurios galėtų pretenduoti į mero padėkas.

Metų pabaigoje Vilniaus mero Juozo Imbraso padėkomis bus apdovanoti ir pagerbti labiausiai per šiuos metus miesto bendruomenei nusipelnę žmonės, bendruomenės, organizacijos ir verslo įmonės. Padėkos bus teikiamos jau septintąjį kartą.

Siekiama pagerbti tuos, kurie savo idėjomis ir konkrečiais darbais labiausiai prisidėjo prie miesto ateities kūrimo, Vilniaus tarptautinio konkurencingumo didinimo, naujosios ekonomikos ir pažangios visuomenės kūrimo, susisiekimo infrastruktūros plėtros.

Iki lapkričio 28 dienos Savivaldybė kviečia siūlyti kandidatus - asmenis, asmenų grupes, Lietuvos ir užsienio įmones, organizacijas, institucijas mero padėkoms gauti. Galima siūlyti ir apdovanojimo vertą sostinėje sukurtą ar kuriamą objektą - apdovanojimas būtų įteiktas asmeniui ar asmenų grupei, prisidėjusiai prie miestui svarbaus objekto atsiradimo.

Siūlymus dėl šiais metais labiausiai Vilniui ir vilniečiams nusipelniusiųjų apdovanojimo teikti Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Strateginio valdymo skyriui - Konstitucijos pr. 3, 1506 kab., tel. 211 2321 e. p. eugenijus.simanauskas@vilnius.lt.


Šiame straipsnyje: padėkaImbrasas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių