Quantcast

Po dvejų metų Vilniuje duris atvers „Ikea“

Po dvejų metų sostinėje greta oro uosto iškils didžiausio pasaulyje baldų prekybos tinklo „Ikea“ parduotuvė. Investicijos į baldų prekybos kompleksą sieks per 150 mln. litų.

Trečiadienį Vilniaus rotušėje meras Artūras Zuokas su bendrovės „Felit“ vadovu Sigurduru Palmasonu pristatė „Ikea“ ateities planus sostinėje.

„Felit“ „Ikea“ parduotuvę atidarys franšizės pagrindu.

„Šis ženklas žinomas visame pasaulyje, todėl galima tik džiaugtis, kad jis ateina į Lietuvą, į Vilnių. Tai didelės investicijos miestui. Manome, kad Vilnius pasirinktas ne veltui, nes aplink jį 300 km spinduliu yra beveik 16 mln. gyventojų - tai daugiau nei aplink Taliną ar Rygą. Manome, kad į Vilnių pirkėjai važiuos iš aplinkinių valstybių. Bus sudarytos darbo vietos, gražiau atrodys teritorija prie oro uosto.“, – konferencijoje sakė A.Zuokas.

Anot jo, su “Ikea” jau sutarta, kad ant milžiniškos parduotuvės stogo atsirastų užrašas “Welcome to Vilnius” (liet. Sveiki atvykę į Vilnių). Jis pasitiktų ir pasveikintų miesto svečius, kurie dabar nusivilia negražiu miesto pakraščiu.

„Manome, kad IKEA veikla regione bus sėkminga, kaip kitose pasaulio šalyse. Dar niekuomet IKEA nėra uždariusi savo parduotuvės“, – sakė S.Palmasonas.


Šiame straipsnyje: Ikeabaldų parduotuvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių