Quantcast

Piršto dalies netekęs G.Einikis pabėgo iš ligoninės (papildyta)

Savo namuose kol kas neaiškiomis aplinkybėmis Gintaras Einikis neteko viduriniojo piršto galo.

Sekmadienio pavakarę greitoji pagalba skubėjo į naująjį G.Einikio butą Naujojo Sodo 1 C name. Medikai bandė padėti krauju plūstančiam krepšininkui. Sužalotas buvo jo dešinės rankos vidurinysis pirštas.

Tačiau medikai su pacientu negalėjo susikalbėti, todėl iškvietė policijos patrulius. Tik pamatęs pareigūnus, nemažos patirties su policininkais turintis aukštaūgis nusiramino, paaiškino, kad pats netyčia susižalojo piršto galą ir išvyko į ligoninę.

Klaipėdos universitetinės ligoninės personalas neabejojo, kad pacientas buvo girtutėlis, nes koneveikė visus aplinkui ir nenorėjo prisileisti medikų.

Priėmimo skyriuje sužalotas pirštas jam buvo sutvarstytas, G.Einikis pasiųstas į Traumų skyrių operacijai atlikti. Sutrupinta viršutinė piršto falanga reikalavo dalinės amputacijos ir bigės suformavimo.

Tačiau buvęs sportininkas neturėjo kantrybės laukti. Ir čia jis iškoneveikė medikus, išvadino juos bjauriausiais žodžiais ir iš skyriaus išėjo.

Prieš vidurnaktį G.Einikis grįžo į ligoninę. Skausmo kamuojamas aukštaūgis atsiprašė medikų ir nuolankiai paprašė pagalbos. Kadangi po darbo valandų panašios procedūros atliekamos Priėmimo skyriuje, į Traumų skyrių, kur pašiurpino personalą, sportininkui nebereikėjo grįžti.

Priėmimo skyriuje traumatologai atliko būtiną operaciją ir išleido pacientą gydytis namuose.

Jis prasitarė, kad pirštą susižalojo automobilio durelėmis neatsargiai jį prisivėręs.

Kadangi buvęs krepšininkas pareiškė, kad buvo sužeistas ne šeimyninio konflikto, o nelaimingo atsitikimo metu, ikiteisminis tyrimas nepradėtas.

Buvęs krepšininkas G.Einikis su sugyventine Jurgita Narmontiene yra turėjęs nemažai konfliktų, kurių malšinti būdavo kviečiami pareigūnai. Pastaraisiais metais G.Einikis išgarsėjo ne dėl seniai išblėsusios savo sportinės šlovės, o dėl šių skandalų su sugyventine, vairavimo apsvaigus nuo narkotikų, konflikto su naktinio klubo administracija.`


Šiame straipsnyje: gintaras einikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių