Quantcast

Pievą išvadavo nuo keturkojų išmatų ir šiukšlių

50 kg šunų išmatų ir dar pusę tiek kitokių šiukšlių iškuopta pavasarinės keturkojų kakų rinkimo akcijos metu Karoliniškių gyvenamajame rajone.

Karoliniškėse Igno Šimulionio gatvėje šalia 5-u numeriu pažymėto namo esančioje didelėje pievoje, kur aplinkinių namų gyventojai mėgsta vedžioti šunis, nutirpus sniegui išlindo visas keturkojų žiemos palikimas.

Nors šalia pievos stovi šiukšlių konteineriai ir šunų išmatoms skirta šiukšliadėžė, dauguma miestiečių vis dar pasivargina nueiti iki jų.

Neapsikentę netvarkos gyventojai nutarė nelaukti visuotinės švarinimosi akcijos „Darom 2011“ ir nedelsdami atsiraitojo rankoves.

Akcijoje dalyvavo apie 15-a pilietiškai nusiteikusių žmonių, kurie per valandą apėjo daugmaž 1,5 ha plotą. Akcijos metu surinka 50 kg įvairaus išmatų ir dar pusė tiek kitokių atliekų.

Apsikuopimo akciją iniciavo ZooVeterinarijos Centras „Toto“.


Šiame straipsnyje: šunų išmatosekskrementai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vidas

Vidas portretas
Yra įstatymas, kuris numato dideles baudas tiems, kurie nesurenka augintinio išmatų. Tačiau niekas nekontroliuoja, tad ir dauguma jų nerenka. Pats auginu šunį, bet man kepurė nenukrinta surenkant išmatas. To reikalauju ir iš kitų. Tačiau kokių palinkėjimų susilaukiu... Mano įsitikinimu, jei bent kelis nubaustų, iškart keistūsis požiūris, mieste taptų švariau, o ir biudžetui būtų neprošal pinigai. Tas pats liečia ir šunų registraciją. Būtina kuo griežčiau kontroliuoti, kad visi gyvūnai turėtų registracijos pažymėjimus, skiepų knygelę ir mikročipus. Beje, prie mano namų esanti spec. dėžė išmatoms jau senai perpildyta. Niekam niekas nerūpi. Va taip ir sukasi užburtas ratas.

laisvamanis

laisvamanis portretas
Labai graži iniciatyva.Tikriausiai ir rinko šunis ten vedžiojantys žmonės.

karolis

karolis portretas
Reiketu dvigubai sugrieztinti baudas uz savo keturkoju augintiniu paliktas ismatas ant pievuciu, nes baisu dabar, neina praeiti!!!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių