Quantcast

Pasienietis sutramdė vilkiko vagį

Vienoje sostinės prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje ketvirtadienį vakare pasienietis užklupo vilkiką mėginusį apvogti vyrą ir su juo susigrūmė. Agresyvus vagišius pasipriešino neuniformuotam pasieniečiui ir buvo sutramdytas tik pagrasinus tarnybiniu ginklu.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba pranešė, kad tarnybinę užduotį vykdęs Vilniaus rinktinės Imuniteto poskyrio pareigūnas pastebėjo, kad prie vieno prekybos centro automobilių aikštelėje stovinčio vilkiko „Mercedes Benz" eina įtartinas vyras.

Pasieniečiui iš nuošaliau jį stebint, apsižvalgęs vyras palypėjo ant kabinos laiptelio, ėmėsi tyrinėti krovininio automobilio saloną ir žaibiškai išdaužė šoninį kabinos stiklą.

Pribėgęs neuniformuotas pasienietis prisistatė, parodė tarnybinį pažymėjimą bei pareikalavo nutraukti neteisėtus veiksmus. Į tai vagis reagavo agresyviai bei pamėgino pasipriešinti. Susidūrimo ir grumtynių metu pasieniečiui buvo prakirsta galva, automobilį apvogti mėginusiam vyrui - antakis.

Tramdomas vagis supratęs, kad sulaikymo išvengti nepavyks, pamėgino išsinerti iš vilkėtos striukės, tačiau nesėkmingai - Imuniteto poskyrio pareigūnas išsitraukė tarnybinį pistoletą bei įspėjo, kad turi teisę panaudoti šaunamąjį ginklą.

Tik tada sulaikytas vagis aprimo. Asmens kratos metu pas jį rastas panaudotas švirkštas su neaiškios medžiagos likučiais.

Sulaikytą vagišių pasienietis perdavė atvykusiems policijos pareigūnams.

Vėliau jis kreipėsi į medikus. Nustatyta, kad pareigūnas buvo blaivus.

Suteikus pirmąją medicinos pagalbą, pasienietis tą pačią dieną išleistas gydytis ambulatoriškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių