Quantcast

Naujovė turistams – nuolatinės ekskursijos po Kauno senamiestį

Šiandien Kauno miesto savivaldybėje vykusiame renginyje oficialiai atidarytas 2013 m. turizmo sezonas.

Viena pagrindinių šio turizmo sezono naujienų – nuo gegužės 2 d. startuosiančios Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro organizuojamos reguliarios ekskursijos po Kauno senamiestį. Ekskursijos anglų kalba bus vykdomos du kartus per savaitę ketvirtadieniais ir šeštadieniais, dalyvaujant bent vienam asmeniui.

Anot Kauno turizmo informacijos centro atstovų, tokios ekskursijos ypač naudingos į Kauną atvykusiems turistams, ypatingai tiems, kurie Kaune planuoja praleisti vos dieną ar dvi. Pusantros valandos trukmės ekskursijose dalyviams bus aprodoma ir pristatoma apie 15 objektų Kauno senamiestyje.

Naująjį vasaros turizmo sezoną Kaunas pasitinka su dviem kempingais. Turistinis 2 žvaigždučių kempingas įsikūręs prie Lampėdžio ežero šiais metais klientams siūlys ne tik kempingo paslaugas, bet ir atidarys kavinę, pirtį, sporto aikštyną, vaikų žaidimo aikštelę. Kempinge Jonavos g. artimiausiu metu bus įrengtas turizmo informacinis punktas bei atlikta kompleksinė kempingo inžinerinių sistemų rekonstrukcija. Sėkmingai įgyvendinus projektą tikimasi pasiūlyti kokybiškesnes paslaugas atvykstantiesiems turistams, skatinamas ir vietinis turizmas, orientuotas į tarptautinius standartus.

Kauno turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras kartu su Kauno oro uostu balandžio 12-15 d. Kaune priėmė penkis žurnalistus iš Bristolio (Jungtinė Karalystė). Bendradarbiaujant su miesto verslininkais šiems žiniasklaidos atstovams buvo pristatyti turizmo ištekliai Kaune. Svečiams aprodytos ne tik miesto įžymybės, tačiau ir maitinimo įstaigos, pramogos, sveikatingumo paslaugos. Viliamsi, kad užsienio žiniasklaidos atstovų straipsniai bei atsiliepimai turės didelės įtakos turistų srautų iš Bristolio augimui, kadangi Kauną ir šį Anglijos miestą jungia tiesioginiai „Ryanair“ skrydžiai.


Šiame straipsnyje: turistaiturizmaskaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

avb

avb portretas
Gera naujiena del ekskursiju.

premjeras

premjeras portretas
o ka galim parodyt turistams? rotuses aikste, suluzusia laisve,''akropoli'',apleista pazaisli,siuksliu kruvas?

zž portretas
Šaunu, pagalau kažkas apčiuopiamiau imta daryti
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių