Quantcast

Naujausias kolekcijas pristatė L.Larionova ir E.Rainys

Kol už lango pavasaris dar tik kalendorinis, dizaineriai jau siūlo ruoštis šiltajam metų laikui. Pavasario-vasaros kolekcijas Vilniuje pristatė Lilija Larionova ir Egidijus Rainys.

Ketvirtadienio vakarą sostinėje prie "Ūkio banko teatro arenos" ėmė būriuotis mados gerbėjai. Kad vyks kažkas, susijęs su mada, atspėti buvo nesunku - besirenkantys žiūrovai vienas kitą stengėsi nurungti kuo originalesniu stiliumi ar prašmatnesniais apdarais.

Iki šiol punktualumu pasižymėjęs dizainerių duetas šįkart privertė kiek palūkėti - šviesos arenoje užgeso praėjus beveik valandai nuo žadėtos renginio pradžios. Žiūrovai pasiruošė maloniam reginiui - E.Rainio ir L.Larionovos kolekcijų pristatymas paprastai tampa vienu iš svarbiausių sostinės mados įvykių.

Pirmoji šįkart buvo pristatyta E.Rainio kolekcija. Pasipuošusios šilko ir vilnos drabužiais podiumu pražygiavo 30 modelių. „Ištikimybė retro, pokaris, užgrūdintas trapumas. Kolekcija mena 1945 metus. Tai nėra tiesioginis atkartojimas istorinio kostiumo, tik nuotaika ir savotiškas laikmečio rūkas", - taip apie kolekciją kalbėjo pats jos autorius, pagrindine savo kolekcijos žvaigžde, pradėjusia ir užbaigusia pasirodymą, kaip ir pernai, pasirinkęs Violetą Repčenkaitę.

Po trumpos pertraukos žiūrovai sugrįžo į salę pažiūrėti, ką jiems šiam sezonui siūlo L.Larionova. Dizainerė liko ištikima minimalizmui, neryškioms spalvos - tik kolekcijos pabaigoje buvo pristatyti gyvumo jai įnešę ryškiai raudoni drabužiai. 

„Visko po truputį – būtent taip galėčiau apibūdinti savo pavasario vasaros kolekciją.
Joje yra lengvos meniškos netvarkos, jausmingumo, griežtumo ir santūrios elegancijos. Kolekciją skiriu moteriai, kuri nenori per daug sau kvaršinti galvos kuo apsirengti, bet visuomet atrodo stilinga“, – sakė dizainerė L. Larionova.

Pasibaigus pristatymui dizainerių tradiciškai laukė griausmingos ovacijos ir glėbiai gėlių. Tiesa, dizaineriai labai greitai išskubėjo iš scenos, todėl ištikimiausiems gerbėjams ir bičiuliams teko bandyti likti ir laukti progos pasveikinti juos asmeniškai. 


Šiame straipsnyje: Egidijus RainysLilija Larionova

NAUJAUSI KOMENTARAI

gerbeja

gerbeja portretas
pati buvau, pati maciau, viskas l. patiko
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių