Quantcast

Miesto meru Diena.lt skaitytojai rinktų R.Alekną

Daugiau nei mėnesį portalo diena.lt lankytojai galėjo balsuoti Vilniaus mero rinkimuose.

Didžiausio skaitytojų palaikymo sulaukė dabartinis sostinės meras konservatorius Raimundas Alekna. Už jį balsuota 5927 kartus.

Antrąją vietą mero rinkimuose užėmė partijos "Tvarka ir teisingumas" atstovas, europarlamentaras, buvęs sostinės meras Juozas Imbrasas. Jam pavyko surinkti 5229 balsus.

Trečias labiausiai skaitytojų geidžiamų Vilniaus vadovų rinkimuose liko dabartinis Vilniaus vicemeras socialdemokratas Romas Adomavičius. Už jį pasisakė 4831 portalo lankytojai.

Tuo tarpu mažiausiai vilniečiai sostinės mero kėdėje pageidautų matyti prieštaringai vertinamą buvusį Vilniaus vicemerą "Socialistinio Liaudies Fronto" lyderį Algirdą Paleckį (819 balsų) ir Lietuvos liaudies partijos pirmininkę Kazimirą Prunskienę (356 balsai).

Miesto mero rinkimai portale diena.lt vyko sausio 12 - vasario 24 dienomis.

Savo nuomonę Vilniaus miesto mero rinkimuose išreiškė beveik 30 tūkst. portalo skaitytojų.

Tiesioginiai miesto merų rinkimai iki šiol nėra įteisinti, nors šis klausimas ne kartą keltas politinėje darbotvarkėje. Šiuo metu miesto merą renka savivaldybės tarybos nariai. 

Savivaldybių tarybų rinkimai Lietuvoje vyks jau šį sekmadienį. Išankstinis balsavimas juose prasidėjo trečiadienį. 

Balsavimo lentelė Kandidatas (surinkti balsai) 

Raimundas Alekna (5927)

Juozas Imbrasas (5229)

Romas Adomavičius (4831)

Artūras Zuokas (4724)

Artūras Paulauskas (2289)

Viktoras Uspaskich (2261)

Gintautas Babravičius (1630)

Arūnas Štaras (1428)

Algirdas Paleckis (819)

Kazimira Prunskienė (356)



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gediminas vilniečiams

Gediminas vilniečiams portretas
Gerbiamieji Vilniaus gyventojai, Kviečiu Jus nebalsuoti už TS-LKD (konservatorius) partiją per savivaldybių tarybų rinkimus. Vien užtektų ilgalaikio buvusio mero V.Navicko ir jo savivalės toleravimo, kad nereiktų už juos balsuoti. Taip pat informuoju, kad konservatoriams buvo pasiūlyta pasirašyti įsipareigojimus vilniečiams (žr. apie ju...os Facebooko ,,Lazdynai'' grupėje), siekta susitikimo su Vilniaus meru Raimundu Alekna, tačiau šiandien telefonu Vilniaus TS-LKD sueigos pirmininkas Mantas Adomėnas pasakė man atsakymą, kad jie nesutinka pasirašyti po jiems siūlomais įsipareigojimais vilniečiams.

vava

vava portretas
kas čia tie skaitytojai

Taigi

Taigi portretas
Balsuociau uz p. Alekna, jei jis butu ne konservatorius.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių