Quantcast

„Lietuvos spauda“: bilietų kiekį sumažino „Susisiekimo paslaugos"

Antradienį portalas diena.lt rašė, kad sostinės gyventojai negali įsigyti viešojo transporto bilietų kai kuriuose „Lietuvos spaudos“ kioskuose. Ant langų kabo užrašai „Bielietų nėra“.

Savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ atstovas Gintas Bliuvas teigė, kad bilietų klausimu reikia kreiptis į įmonės „Lietuvos spauda“ atstovus.

„Lietuvos spauda“ direktorius Dainius Dauparas aiškina, kad kai kuriuose Vilniaus kioskuose viešojo transporto bilietų nėra ne dėl jų kaltės. „Vienkartinių transporto bilietų kai kuriose prekybos vietose trūksta dėl to, jog Vilniaus transporto bilietų tiekėjas (SĮ „Susisiekimo paslaugos“) sumažino vienkartinių transporto bilietų kiekius „Lietuvos spaudos“ tinklui, tuo apribodama įmonei galimybes papildyti reikiamais kiekiais visus prekybos taškus“, - pasakojo D.Dauparas. Pašnekovas tikino, kad net ėmusis papildomų priemonių užtikrinti kuo efektyvesnę vienkartinių transporto bilietų logistiką, bilietų kiekiai nėra pakankami ir nepatenkia paklausos.

Pasak „Lietuvos spaudos“ atstovo, pakankamas bilietų kiekis kioskus pasieks tada, „kai tik „Susisiekimo paslaugos“ padidins tiekiamų bilietų kiekius“.

Pašnekovas teigė, kad bilietų trūkumas dabar galimas visuose „Lietuvos spaudos“ kioskuose bei „R-Kiosk“ parduotuvėse. „Vienkartinių bilietų trūkumai prekybos vietose atsirado praėjusią savaitę, kai tik buvo sumažintas tiekiamų bilietų skaičius“, - teigė D.Dauparas.

Portalas diena.lt primena, kad vienkartinio bilieto kaina spaudos kioskuose - 2 litai, su nuolaida – 1 litas. Perkant autobuse ar troleibuse už vienkartinį bilietą tenka mokėti atitinkamai 2,5 lito ir 1,25 lito.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kuka

kuka portretas
susiduriau su sia problema.Ir ka reiktu daryti?Meras turi atsakyti uz sia BEZOBRAZIJA!O visi vilnieciai privalo ivertinti toki mero SABOTAZA gyventoju atzvilgiu!

Blogis

Blogis portretas
nesusitvarko su reformom savivaldybė visiškai. aš už tai, kad el. vienkartinių papildymo taškų padaugėtų. nu bet viskas daroma vėžlio žingsniu. matėt kiek komposterių rūšių 1 buse? Trys. Ir kam... Ir dar vienas dalykas. Galėtų vienkartinius čekiu pardavinėti vairuotojas, tačiau kaip tada elgtis su bilietu dėl papildomo bagažo ar šuns?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių