Quantcast

Korupcijos byloje išteisinto A.Butkevičiaus komentaras

Teismas ketvirtadienį išteisino buvusį Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narį Audrių Butkevičių galimo papirkimo byloje, o kitam buvusiam Vilniaus valdžios atstovui Gintarui Kazakui skirta per 20 tūkst. litų bauda.

„Po trijų su puse metų tampymo rezultatas yra toks, koks ir turėjo būti. Aš visą laiką sakiau, kad nepadariau jokio nusikaltimo, man sufabrikuotoje byloje nėra jokių įrodymų, liudijančių mano kaltę. Tai dabar ir patvirtino teismas.

Ši byla buvo eilinis konservatorių bandymas nesąžiningomis priemonėmis gauti valdžią Vilniaus mieste. Deja, bet jiems tai pavyko su Lietuvos spec. tarnybų pagalba“, - portalui diena.lt teismo sprendimą komentavo A.Butkevičius.

Paklaustas, ką šiuo metu veikia, buvęs sostinės tarybos narys, geriau žinomas kaip politikos konsultantas ir revoliucijų meistras, atsakė rūkąs pypkę.

"Iki šiol turėjau tam tikrų suvaržymų ir negalėjau imtis jokių kontraktų už Lietuvos ribų, nes negalėjau garantuoti klientams, kad galėsiu atvykti. Dabar turiu pasiūlymų Vidurinėje Azijoje“, - patikslino A. Butkevičius.


Šiame straipsnyje: Butkevičiusteismaskorupcija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonymus

Anonymus portretas
Kysininku kysininkas... :)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių