Quantcast

Klaipėdos universitete tęsiasi dvivaldystė

Kuris iš jų tikras, kuris - apsišaukėlis? Toks klausimas penktadienį kilo susirinkusiems į Lietuvos universitetų rektorių konferencijos (LURK) posėdį Vilniuje.

Jame Klaipėdos universitetui (KU) atstovavo du rektoriai - naujai išrinktas profesorius Vaidutis Laurėnas ir nuo 2007 m. universitetui vadovaujantis profesorius Vladas Žulkus.

V. Laurėną rektoriumi išrinko ir dar praėjusių metų gruodį darbo sutartį pasirašė KU taryba. Tačiau iki šiol neatleistas, kabineto neužleidžia bei atlyginimą ima senasis rektorius V. Žulkus, praneša delfi.lt .

„Yra vienas rektorius, o kitas save vadina rektoriumi – tai du skirtingi dalykai. Niekada neabejojau, kad tikrasis esu aš, išrinktas tarybos. (...) Man problemų nėra – jūs klauskite V. Žulkaus – čia jo rūpesčiai“, - DELFI sakė V. Laurėnas.

Pasak V. Žulkaus, situacija išsispręstų, jei tarybos išrinktas rektorius V. Laurėnas be papildomų rinkimų postą perimtų pasibaigus jo kadencijai. Tačiau spalio 11 d. pasibaigsianti V.Žulkaus kadencija esą netenkina profesoriaus V. Laurėno.


Šiame straipsnyje: rektoriaus rinkimairektorius

NAUJAUSI KOMENTARAI

tas pats

tas pats portretas
Kur švietimo ministerija?Ar niekas taip ir nespręs šito pinigų taškymo, o gal tarybo tokia kompetetinga, kad gal dar ir 3 -rektoriu išsirenkam :D...

x

x portretas
tam universitete kazkoks bordakas,susirinke dirba visi gimines,draugai,pensininku nupususiu kruva.

Anekdotas

Anekdotas portretas
Jau nebejuokinga...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių