Quantcast

Ketvirtadienį Justiniškėse – Kiemo šventė

Ketvirtadienį, 16 val., Vilniuje, Justiniškėse prie fontano jau trečiąjį kartą asociacija „Mūsų bendruomenė“ sukvies Justiniškių gyventojus į Kiemo šventę. 

Šventės metu skatinant sveiką gyvenseną Justiniškių bendruomenė bus supažindinama su visame pasaulyje populiariu šiaurietišku vaikščiojimu su lazdomis, koncertuos įvairūs vaikų, jaunimo, senjorų kolektyvai.

„Jau trečius metus „Mūsų bendruomenė“ pakviečia į šventę. Linksminasi visi – ir senas, ir jaunas. Nuotaika kyla iki aukštumų. O kai švenčiame drauge, tai ir rajono bėdas lengviau sekasi susitelkus išspręsti“, - sako Justiniškėse įsikūrusio vaikų lopšelio - darželio „Pasaka“ direktorė Janina Danienė.

Jos teigimu, kaimynų aktyvumas nepaprastai svarbus. Tai padeda spręsti saugumo, rūpinimosi senjorais, kartų bendravimo klausimus.

Bendruomenės pastangomis, pasitelkiant į pagalbą vietos verslininkus buvo atnaujinta Justiniškių poilsio zona. Sutvarkytas amfiteatras, želdynai, suoliukai. Atnaujintas Justiniškių fontanas, kuris dabar  yra ilgiausiai metuose veikiantis Vilniaus fontanas.

  


Šiame straipsnyje: Justiniškėsbendruomenė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių