Quantcast

Kaziuko mugėje - paramos akcija „Palankaus vėjo malūnėliai"

Pernai sėkmingai vykusi paramos akcija „Palankaus vėjo malūnėlių“ akcija tęsiama ir šiemet. Ji kovo 5-7 dienomis šurmuliuos Vilniaus Kaziuko mugėje.

Akcijos sumanytojai vėl susibūrė dėl gražios ir kilnios idėjos - savo rankomis pagaminti ir parduoti vėjo malūnėlius, o visą uždirbtą pelną skirti onkologinėmis ligomis sergančius vaikus globojančiam labdaros ir paramos fondui „Rugutė“.

„Praėjusiais metais pradėjome smagią Kazio palankaus vėjo malūnėlių tradiciją. Norime ją puoselėti, todėl ir šiais metais pagaminome daugybę spalvotų vėjo malūnėlių. Kokie jie bus šiemet, iš kurios pasaulio šalies vėjas bus jiems palankiausias?” - svarsto idėjos sumanytojai.

Visi norintys ir galintys prisidėti, kviečiami prisijungti prie akcijos tiek parduodant, tiek perkant malūnėlius. Akcijos rengėjai sako tikį, kad kiekvienas žmogus, nusipirkęs malūnėlį, galės ne tik juo pradžiuginti draugą, bet ir atpūs palankaus vėjo gūsį su onkologinėmis ligomis kovojantiems vaikams. Šiais metais bus siūloma ir malūnėlių, kuriuos išmargino ir dekoravo patys ligoniukai. Iš viso paruošta apie 800 vnt. vėjo malūnėlių ruošinukų.

Malūnėlių ieškokite kovo 5-7 dienomis Vilniuje, Pilies gatvės pradžioje.  

Daugiau informacijos:

 www.rugute.lt 

„Palankaus vėjo malūnėlių“ akcija http://www.facebook.com/pages/Palankaus-vejo-maluneliai/299893020717?ref=mf



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių