Quantcast

Kauno „Akropolyje“ atidaryta „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvė

Rašikliai, puodeliai, marškinėliai, šalikai, bokalai, papuošti „Žalgirio“ logotipu, parašu ar oranžiniu kamuoliu – Kauno krepšinio komandos gerbėjai visa tai galės įsigyti Kauno „Akropolyje“ atidarytoje „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje.

Simbolinę žalios spalvos juostelę, žyminčią parduotuvės atidarymą, perkirpo Kauno „Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas bei žaidėjai Marcusas Brownas ir Travisas Watsonas.

Netrukus jie sugužėjo prie prekystalio ir maloniai aptarnavo pirmuosius pirkėjus.

Kauno komandos kapitonas, paklaustas, ar galėtų dirbti pardavėju, šyptelėjęs atsakė: „Kodėl gi ne? Kiekvienas darbas yra geras, jeigu dirbi, atsiduodi 100 procentų, viskas gerai“, - svarstė P.Jankūnas.

Jis pridūrė, jog pamatęs gatvėje „Žalgirio“ atributika pasipuošusius sirgalius, nudžiunga. „Smagu, kai eina su „Žalgirio“ šaliku, kad palaiko klubą, kad yra tokių ištikimų fanų, kurie galbūt kiekvieną dieną tą šaliką nešioja. Tai parodo jų meilę klubui“, - įsitikinęs komandos kapitonas.

Šventiniame atidaryme aistruoliams surengta viktorina, žalgiriečiai noriai dalijo autografus ir fotografavosi su sirgaliais.

„Kauno Akropolio“ antrajame aukšte Karmelitų alėjoje įrengtoje legendinio Kauno klubo parduotuvėje krepšinio mėgėjai ras didžiulį „Žalgirio“ suvenyrų asortimentą - pradedant rašikliais ar puodeliais su komandos simbolika, baigiant šalikais ir marškinėliais. Vėliau čia bus galima įsigyti ir bilietų į rungtynes.

„Žalgirio“ suvenyrų parduotuvę įrengė oficialus „Žalgirio“ atributikos gamintojas ir platintojas „Copy1“. Čia bus prekiaujama pilnu „Žalgirio“ suvenyrų asortimentu, kuriame ir kitų oficialių atributikos gamintojų – įmonių „Audimas“ ir „Adikopas“ produkcija.

„Nuo antradienio pradėsime ruoštis rungtynėms su Belgrado „Partizan“. Komanda jau pažįstama, jie įsigijo vieną amerikietį žaidėją, kuris sustiprino jų komandą. Ir šiaip jie namie gerai žaidžia, tai nebus labai lengva išvykoje prieš juos laimėti“, - svarbiausių tikslų atidarymo ceremonijoje nepamiršo Paulius Jankūnas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių