Quantcast

J.Imbrasas nusprendė likti Vilniaus meru

Vilniaus meras, Tvarkos ir teisingumo partijos narys Juozas Imbrasas pirmadienį oficialiai atsisakė Seimo nario mandato. Tokį apsisprendimą sostinės vadovas portalui buvo patvirtinęs jau dar praėjusią savaitę.

J.Imbrasui nusprendus neiti į Seimą, jo vietą užims 14-as partijos sąraše buvęs Dailis Barakauskas. Tvarkos ir teisingumo partija Seime turės iš viso penkiolika vietų, pranešė Lietuvos radijas.

Kaip portalas jau rašė, pastarosiomis savaitėmis Vilniaus merą persekioja nemalonumai. Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) praėjusią savaitę konstatavo, kad J.Imbrasas ir dar du ministrai supainiojo viešuosius ir privačius interesus.

Anot VTEK, politikai, pradiniu politinės kampanijos laikotarpiu skelbdami informaciją apie savo ir vadovaujamų institucijų veiklą, naudojosi pareigomis asmeninei neturtinei naudai gauti.

Tyrimą dėl sostinėje iškabintų plakatų su mero atvaizdu ir raginimu vilniečiams aktyviai išsakyti savo nuomonę dėl šilumos kainų VTEK pradėjo birželio 5-ąją.

„Jei bent dešimt piliečių sutiktų gatvėje pasakys, kad reikia trauktis – susimąstysiu. O kol kas lieku miesto savivaldybėje ir neketinu eiti į Seimą“, - portalui praėjusią savaitę teigė Vilniaus vadovas Juozas Imbrasas, komentuodamas savo pasiryžimą išsaugoti valdžią sostinėje.


Šiame straipsnyje: Imbrasas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių