Quantcast

Ilgasis savaitgalis „Tamstoje“ – muzikinės išdaigos ir švelnūs ritmai

Muzikinę klubo „Tamsta“ savaitę šįsyk atidaro kūrybinių išdaigų ir geros nuotaikos ekspertai – grupė „Saulė Kliošas“.

„Norime ne tik groti – norime pridėti krislelį tikro džiaugsmo“, – intriguoja muzikantai šįsyk pasiruošę neeiliniam vakarėliui.

Prieš mėnesį kartu su breiko šokėjų grupe „Invisible Soul“ pasirodžiusi grupė ruošia naują linskmybių užtaisą, kurio varikliu taps hiphopas.

„Mums labai patinka hiphopas, repas. Manom, kad labai smagu surengti šiek tiek kitokį vakarėlį. Nenorime būti tik funky ir disco“, – linksmai pasakojo „Saulės Kliošo“ būgnininkas Laurynas Šarkinas.

Muzikantai trečiadienio vakarui ruošiasi su dideliu džiaugsmu, tačiau permainų išties bus – visi grupės kūriniai skambės perkurti pagal ritmenbliuzo, hiphopo ir repo manierą.

„Kas buvo disco taps hiphopu. Kartu pasirodyti pakvietėme ir Messiah, jis su mumis scenoje repuos“, – sakė muzikantas.

„Saulės Kliošas“ hiphopą ir repą propaguos ne tik dainomis, bet ir sceniniu įvaizdžiu. Norinčius kuo geriau įsijausti į koncertinę nuotaiką taip pat išsitraukti „reperiškų“ kelnių, marškinėlių ir kitų atributų. „Mūsų tikslas gerai praleisti laiką, o kai mums smagu, smagu ir klausytojams“, – žadėdamas gerą vakarėlį tikino L.Šarkinas.

Pradžia – trečiadienį, kovo 10 d. 21 val.  Kaina – 20 Lt.

Trankų „Saulės Kliošą“  ketvirtadienio vakarą klubo „Tamsta“ scenoje pakeis dvi jaunos grupės – „Jing’a’ling“ ir „King Flow“. 

Grupės „Jing’a’ling“ pavadinimas vis garsiau ir garsiau ėmė skambėti po to, kai muzikantai jaunimo grupių konkurse „Garažas“ užėmė pirmąją vietą. „Jing’a’ling“ – tai naujoviškas džiazas, kurį kuria klavišiniais grojantis Vytis Smolskas, bosine gitara – Julius Valančauskas, mušamaisiais – Gediminas Augustaitis ir, žinoma, žavingoji vokalistė Vytautė Pupšytė.

Su „Jing’a’ling“ vakaro metu scena dalinsis grupė „King Flow“, dovanosianti soul stiliaus ir populiarios muzikos kūrinius. Jos lyderis Imantas Slėnys šiemet laimę mėgino ir nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje.

Pradžia – ketvirtadienį, kovo 11 d. 21 val.  Kaina – 10 Lt.

Viena žaviausių Lietuvos scenos moterų – trapi, jausminga ir užburianti Giedrė Kilčiauskienė kviečia praleisti penktadienį klube „Tamsta“ klausantis koncerto „Blue in Bossa“.

Žavinga ir kupina ypatingos nuotaikos bossanova svaigins ir įtrauks. Klausytojus garsai nukels į Braziliją, papasakos apie kaitrią saulę, gaivų pavėsį ir vaivorykštėmis raibuliuojančius vandens purslus.

G.Kilčiauskienė bossanovos garsais jau džiugino publiką Šv. Kotrynos bažnyčioje, o šįsyk siūlo trumpam nusikelti į pasakiškas atostogas „Tamstos“ klube. „Tai puiki galimybė pasimėgauti nuostabiais kūriniais ir susipažinti su brazilų muzikos tradicijomis“, – į svinguojančių garsų koncertą vilioja klubo „Tamsta“ komanda.

Pradžia – penktadienį, kovo 12 d. 21 val.  Kaina – 20 Lt.

Kaip visuomet romantiški, svajingi ir įsimylėję muziką... Šeštadienį klube „Tamsta“ pasirodys „Meilės Trikampiu“ pasivadinę žinomi atlikėjai Kostas Smoriginas, Neda Malūnavičiūtė ir Olegas Ditkovskis.

Pavadinimo dviprasmybe besimėgaujanti trijulė jau ne kartą klausytojams įrodė, kad jų dainos išsiveržia gerokai toliau nei siekia „Meilės trikampio“ ribos. Atlikėjus jungiantis jausmas – meilė muzikai – N.Malūnavičiūtei bei aktoriams K.Smoriginui ir  O.Ditkovskiui, kurie taip puikiai dainas papildo fleitos ir gitarų skambesiu, tarytum suteikia sparnus. Tuo nesunku įsitikinti – tereikia juos išgirsti.

Pradžia – šeštadienį, kovo 13 d. 21 val.  Kaina – 25 Lt.


Šiame straipsnyje: Tamsta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių