Quantcast

Geriausiu šalies meru išrinktas Antanas Vinkus

Geriausiu 2012-ųjų meru išrinktas pirmą kadenciją Neringos savivaldybei vadovaujantis Antanas Vinkus.

Balsavusieji už A.Vinkų pažymėjo palaikantys jį už rūpinimąsi Neringos savivaldybe, už idėjas, kaip gerinti kraštiečių gyvenimą, už Neringos vardo garsinimą, iniciatyvumą, profesionalią vadybą.

Antrąją vietą reitinge užėmė Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas. Balsavusieji už pastarąjį politiką minėjo jo iniciatyvumą, originalias idėjas, aktyvias pastangas pritraukti ES finansinės paramos, investicijų.

Trečiojoje vietoje pagal baslų skaičių atsidūrė Kauno rajono meras Valerijus Makūnas.

Geriausių Lietuvos merų rinkimus surengė savaitraštis „Veidas“. Ketvirtą kartą surengto tyrimo metu buvo apklausta daugiau nei 180 žmonių - patys merai ir per 130 aukščiausio rango valstybės tarnautojų, verslo organizacijų atstovų.


Šiame straipsnyje: Antanas VinkusNeringaNida

NAUJAUSI KOMENTARAI

4fun

4fun portretas
na, pajuokavot kartelį ir gana. O rintai kas geriausias?

Pasijuokavo

Pasijuokavo portretas
Net issigandau anamet, per TV stebedamas drg.AMB laidotuves,kada isgirdau skerdziamos kiaules balsu zviegianti maza,pagyvenusi zmogeli su akiniais-"Mokytojau,as su Tavim,as uz tave,as kartu"!!! Maniau kad susijaudines ir apimtas orgazmines euforijos ikris ir uzsikas su didziu TSKP/LKP vadu -AMB kruvoje.Veliau ziuriu gyvas,vel smezuoja.Dabar pasirodo vel...gal artejantiems seimo rinkimams ruosiasi.ZYNOCE seni aparatcikai,neskesta turi verte,jie visada nekuklus,bet visada elgiasi tinkamai padeti i vieta.O kolonizuota LKP/KGB zymunu ir ju palikuoniu Nida kaip tik toks forpostas.Isvijus ir isnaikinus vokiecius auga nauja kultura-simbioze tarp vagiliuko,melagelio ir velnio,nuo kurio uznestos "BOTELIZMO ligos"net A.Sabonis pradejo viesai kratytis!!!,o gudresni pilieciai tai deda "drapa" is LT griuvancio-uzstatyto dvarelio pas padoresni ES pona...

APUOKAS

APUOKAS portretas
GERIAUSIU LIETUVOS MERU ISRINKTAS UZKIETEJES KOMUNISTAS.DIDZIAUSIAS JONO GURECKO ,SOCIALISTO,KOMUNISTO IR AMB PADLAIZYS.TOKSAI IR MUSU GYVENIMAS.TURIME TAI KO NUSIPELNOME.NERA DEL KO SKUSTIS.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių