Quantcast

„Freaks On Floor“ Katedros aikštėje apšildys „Dirty Vegas“

Roko grupė „Freaks On Floor“ po trumpos kūrybinės pertraukos grįžta į sceną ir turi žinią. Rugpjūčio 31 dieną, penktadienį didžiojo „Sostinės dienų“ atidarymo koncerto Katedros aikštėje organizatoriai vaikinams patikėjo sutikti ir apšildyti britus „Dirty Vegas“.

„Labai apsidžiaugėme sulaukę organizatorių kvietimo. Be jokios abejonės tai bus didžiausias koncertas grupės karjeroje Lietuvoje iki šiol. Juk mūsų kuriama roko muzika skambės Dievo pašonėje. Mums tai tikrai daug reiškia”, - sakė grupės „Freaks On Floor“ frontmenas Justinas Jarutis.

Šiais metais į „Sostinės dienas“ įsijungia pirmą kartą rengiamo festivalio „Vilnius Music Week 2012“ koncertai. „Freaks On Floor“ pasirodymas yra vienas iš šio festivalio didžiųjų koncertų, per kurį grupės „Antis“ lyderiui Algirdui Kaušpėdui bus suteiktas Vilniaus miesto garbės piliečio vardas. O žiūrovų akis nudžiugins šioje erdvėje dar nematytas vandens fontanų šou.

Funk, grunge ir hardroką savo muzikoje jungiantys „Freaks On Floor“ Lietuvoje jau nebeturi ko įrodinėti. Per penkerius metus laimėję viską, ką įmanoma, pradedant progresyvaus jaunimo žurnalo „Pravda“ Naujokų prizu, baigiant geriausios šalies roko grupės titulu „M.A.M.A.“ apdovanojimuose, dabar vaikinai dairosi į Vakarus ir į Šiaurę. Šiemet buvo žengtas stiprus žingsnis šia kryptimi - „Freaks On Floor“ grojo didžiausio regione muzikos festivalio, Lenkijoje vykstančio „Heineken Open'er“ atidaryme,  debiutavo didžiausiame Estijos festivalyje „Rabarock“, dar kartą drebino „Seven Festival“ Lenkijoje. Šią vasarą vaikinai sulaukė didžiausio kaimyninių šalių „Positivus“ festivalio Latvijoje kvietimo.

Šiuo metu „Freaks On Floor“ sudaro nuo pat grupės įkūrimo joje buvę nariai Justinas Jarutis (vokalistas ir gitaristas) ir Rokas Beliukevičius (būgnininkas), neseniai į grupę sugrįžęs bosistas Julius Valančauskas ir žiemą prisijungęs back vokalistas Jurgis Baltrušaitis.

„Freaks On Floor“ muzikinę karjerą pradėjo 2007 m. liepą, kai J. Jarutis ir jo klasiokas, grupės būgnininkas R. Beliukevičius tebuvo vienuoliktokai. Iš viso „Freaks On Floor“ gyvų koncertų sąskaitoje – per 250 koncertų, pasirodymai visuose pagrindiniuose šalies klubuose ir festivaliuose. Grupės diskografijoje – du be įrašų kompanijos, savo jėgomis įrašyti ir išleisti albumai „Freaky Wonder“ (2010 m.) ir „Hello Girls!“ (2011 m.).


Šiame straipsnyje: Vilnius music week

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių