Quantcast

Fotokonkursą „Mano Kaunas“ laimėjo Įgulos bažnyčios nuotrauka

Du mėnesius gražiausių Kauno vaizdų fotografijų autoriai varžėsi dėl pagrindinio fotokonkurso „Mano Kaunas“ prizo – skrydžio oro balionu. Balsavusieji nugalėtoja išrinko Įgulos bažnyčios nuotrauką.

Šis konkursas – bendras portalo kaunodiena.lt, Kauno turizmo informacijos centro ir miesto savivaldybės projektas. Vasario-kovo mėnesiais vykusiam konkursui buvo pateikta beveik 800 fotografijų. Fotografijose buvo užfiksuoti ne tik žymiausi Kauno architektūros statiniai – autoriai bandė perteikti ir miestą supančios gamtos grožį, įamžino pačius kauniečius.

„Kauniečiai iš 786 nuotraukų turėjo išrinkti vieną. Nesitikėjome, kad sulauksime tiek daug darbų“, – sakė Kauno turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro direktorius Sigitas Sideravičius.

Daugiausiai skaitytojų balsų surinko ir pagrindinį prizą laimėjo Jurgitos Petkevičiūtės nuotrauka, kurioje puikuojasi Įgulos bažnyčia. Už šią fotografiją buvo atiduota šiek tiek daugiau nei 1,5 tūkst. balsų. Iš viso konkurse balsuota beveik 19 tūkst. kartų.

„Fotografijos pamokoms gavau užduotį nufotografuoti Įgulos bažnyčią, todėl ieškojau išskirtinio kadro ir vietos, nuo kurios atsivertų puiki bažnyčios panorama“, – sakė nugalėtoja J. Petkevičiūtė.

Antroje vietoje liko Lauros Norinkevičiūtės senamiesčio nuotrauka, surinkusi 886 balsus. Jai atiteko sveikuoliški pusryčiai restorane „Fresh meals“, įsikūrusiame „Ąžuolyno“ sveikatingumo centre.

Tik penkiais balsais mažiau surinkusi trečioje vietoje liko Ramūno Talučio nuotrauka su funikulieriais. Konkurso organizatoriai leis jam pasirinkti ekskursiją po Kauną sau ir draugų būriui.

Geriausiai įvertintų nuotraukų autorius pasveikino ir dovanas įteikė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas bei Valstybinio turizmo departamento vadovė Raimonda Balnienė.

„Ačiū, kad leidote iš naujo pažvelgti į Kauną. Jūsų nuotraukos galės puikiai reprezentuoti miestą įvairiausiuose leidiniuose“, – dėkojo miesto vadovas A. Kupčinskas.

Prizininkų nuotraukos nuo šiol papuoš mero kabinetą.

1 vietos laimėtoja

2 vietos laimėtoja

3 vietos laimėtoja



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
Man daug grazesne antros vietos nuotrauka.

kas

kas portretas
daugiau draugu fb turejo tas laimejo ;)

be komentaru

be komentaru portretas
prisibalsuok ir laimesi...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių