Quantcast

„Fortūnos“ krepšininkėms – miesto vadovų gėlės

Neseniai pasibaigusio Lietuvos moterų krepšinio lygos čempionato bronzos medalininkės Klaipėdos „Fortūnos“ merginos sulaukė uostamiesčio mero Vytauto Grubliausko dėmesio.

Rotušėje krepšininkes taip pat pasveikino vicemeras Vytautas Čepas, Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėjas Mantas Bagočius.

Tiesa, Klaipėdos vadovų rožės ir bučiniai teko tik daliai žaidėjų, nes visos tris legionierės – amerikietė Garkeiva Council, baltarusė Tatjana Lichtarovič ir serbė Ana Radovič išvyko namo. Dar trys „Fortūnos“ žaidėjos – Gabrielė Gutkauskaitė, Monika Grigalauskytė ir Eglė Šikšniūtė pluša Lietuvos nacionalinės rinktinės kandidačių treniruočių stovykloje.

„Jūsų rezultatai pranoko lūkesčius, – sveikindamas žaidėjas džiaugėsi meras. – O pergalės nušluostė nosį didžiausiems skeptikams.“

Prieš pirmenybes be rėmėjų likusios Klaipėdos krepšininkės sulaukė miesto pagalbos ir galėjo dalyvauti šalies čempionate.

„Komanda buvo buriama dešimt metų ir labai gaila jei jos nebebūtų, – sakė Ramunė Kumpienė, „Fortūnos“ klubo prezidentė. – Merginos kovojo, stengėsi, ir laimėjo. Užėmėme trečiąją vietą ne tik šalies pirmenybėse, bet ir Lietuvos moterų krepšinio taurės turnyre.“


Šiame straipsnyje: FortūnaVytautas Grubliauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

etnis

etnis portretas
kokios negrazios nematau kur akis butu galima paganyti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių