Quantcast

D.Kedžio bičiulis apklaustas ir išleistas iš areštinės

Bendrininkavimu įvykdant dvigubą tyčinę žmogžudystę, grąsinimu nužudyti ir baudžiamuoju nusižengimu įtariamas Albertas Žilius vėl laisvėje.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Ramunė Tarandė, penktadienį ryte juodkrantiškis buvo apklaustas dviejuose naujuose jo atžvilgiu pradėtuose ikiteisminiuose tyrimuose. Abiejuose A.Žiliui pareikšti įtarimai.

Taigi dabar D.Kedžio sargybiniu save vadindavęs vyras įtariamas ne tik bendrininkavęs praėjusių metų spalio 5 dieną įvykdant dvigubą žmogžudystę, bet ir grąsinęs nužudyti vadinamojoje Kauno pedofilijos byloje vienintelį įtariamąjį Andrių Ūsą.

Be to, ketvirtadienį ryte turėjęs atvykti į apklausą policijoje dėl galimų grasinimų, A.Žilius policijoje pasirodė neblaivus ir negana to, apšlapino pagrindinį įėjimą į Kauno apskrities VPK pastatą. Dėl to neblaivus vyras buvo sulaikytas ir patalpintas į areštinę, o dėl jo poelgio pradėtas ikiteisminis tyrimas. A.Žiliui nustatytas sunkus girtumo laipsnis - organizme aptikta 2,7 promilės alkoholio.

Penktadienį A.Žilius išleistas į laisvę. Pareigūnai jam skyrė kardomąją priemonę - rašytinį pasižadėjimą niekur neišvykti.


Šiame straipsnyje: KedysŽiliusAlbertas Žilius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių