Quantcast

Bankrutuoja “Be2gether” organizatoriaus verslas

Festivalio „Be2gether“ organizatoriaus Giedriaus Klimkevičiaus bendrovei „Klimkynės parkai“ iškelta bankroto byla.

Teismo sprendimas jau įsigaliojo, įmonei paskirtas bankroto administratorius, tačiau pats G.Klimkevičius viską atkakliai neigia.

„Ne, tai netiesa“

Vilniaus apygardos teismas bankroto bylą „Klimkynės parkams“ iškėlė prieš pat Naujuosius, gruodžio 28 d. Teismo nutartis įsigaliojo pirmadienį, bankroto administratoriumi paskirtas bendrovės „Forum regis“ direktorius Kęstutis Samulionis.

Tačiau G.Klimkevičius portalui visa tai neigė. „Netiesa. Ne, tai netiesa. Vyksta ūkinis ginčas“, - sakė „Be2gether“ šeimininkas. Anot jo, „ūkinis ginčas“ - kenkėjiška tam tikrų asmenų veikla. Esą „Klimkynės parkams“ norėję pakenkti asmenys vos dėl kelių tūkstančių litų skolos kreipėsi į teismą, reikalaudami bankroto.

„Taip nėra, - sakė G.Klimkevičius, išgirdęs apie paskirtą bankroto administratorių. - Ten nėra jokios situacijos. Yra lengvai pasipelnyti norintys asmenys, ir tiek. Į teismą gali kreiptis bet kas. Juokinga ten - dėl kelių tūkstančių.“

Žmonių, neva nepelnytai stumiančių bendrovę į bankrotą, verslininkas nepanoro įvardinti. Esą tai bus galima padaryti „kai pasibaigs ūkinis ginčas“. „Įmonė gyvena. Ne, taip nėra“, - teismo sprendimą iškelti bankroto bylą dar kartą paneigė G.Klimkevičius.

Bankroto administratoriui - užvertos durys

Tačiau bankrotas verslininkui nėra naujiena - jis jau buvo susitikęs su „Klimkynės parkų“ bankroto administratoriumi K.Samulioniu. Tai portalui patvirtino pats K.Samulionis.

„Bandome susisiekti su direktoriumi ir pradėti procedūras. O jis tik pasirodė kaip jaunas mėnulis ir dingo. Aš jį mačiau gal penkias minutes pas save kabinete, o kai nuvykau į įmonę, man niekas durų neatidarė“, - teigė bankroto administratorius.

Pasak jo, G.Klimkevičius privalo per 15 dienų nuo teismo nutarties įsigaliojimo perduoti įmonės kontrolę bei finansinius dokumentus administratoriui. „Dabar, kaip sakoma, laikas slėpti visus galus“, - pusiau juokais sakė K.Samulionis.

Pašnekovo žodžiais, „Be2gether“ organizatorius netrykšta noru dalintis informacija apie savo įmonę. „Atseit jam didelis šokas, jis nieko nežino ir t.t. Civilinis procesas aiškiai reglamentuotas - nieko nežinančioms įmonėms tikrai neiškeliamos bankroto bylos“, - ironizavo bankroto administratorius. Anot jo, 2008 m. „Klimkynės parkai“ dar disponavo nemažos vertės turtu, tačiau kokia situacija dabar - sunku pasakyti.


Šiame straipsnyje: klimkevičiusBe2gether

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių