Quantcast

Audringa jūra pasiglemžė poilsiautojų gyvybes

Baltijos jūra pareikalavo jau trijų šią vasarą gyvybių – šeštadienį Smiltynėje nuskendo žmogus, bangos pasiglemžė ir naktį išsimaudyti panorusį jaunuolį.

Šeštadienį apie 13 val. nelaimė įvyko paplūdimyje Smiltynėje, ties Naująja perkėla. Poilsiautojai nepaisė, įspėjimų, jog bristi į jūrą pavojinga – ji audringa, pakabinta maudytis draudžianti raudona vėliava.

Tačiau toks įspėjimas neatbaidė 1968 metais gimusio panevėžiečio. Jis žengė į jūrą, bangos įtempė tolyn, vyras pateko į duobę. Gelbėtojai skenduolį ištraukė į krantą, gaivino, tai darė ir atvykę greitosios pagalbos medikai, tačiau poilsiautojo gyvybės išsaugoti nebepavyko.

„Ta vieta, kur skendo žmogus, pažymėta ženklu, jog yra duobė ir maudytis pavojinga, tačiau ko, gelbėtojai gaivino ištrauktą žmogų, kitiems vėl teko bėgti traukti dar vieno skęstančiojo būtent toje vietoje“, - poilsiautojų neatsargumu neatsistebėjo Klaipėdos skęstančiųjų gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Aleksandras Siakki.

Dar viena auka, kurią pasiėmė jūra – dvidešimtmetis vilnietis. Jis su kompanija į Neįgaliųjų paplūdimį atėjo ir nusprendė išsimaudyti šeštadienį apie 5 val. ryto, kai gelbėtojai nebudi. Jaunuolio narsa baigėsi tragedija, nes iš banguotos jūros jo niekas nesugebėjo ištraukti. Vaikino kūno nerasta iki šiol.

Pirmąja Baltijos jūros auka šią vasarą tapo Giruliuose prieš kelias savaites su draugais besimaudęs jaunas vyras.


Šiame straipsnyje: jūranuskendoskenduolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ką reiškia paskutinis žodis

Ką reiškia paskutinis žodis portretas
Pirmąja Baltijos jūra šią vasarą auka tapo Giruliuose audringoje jūroje prieš kelias savaites su draugais besimaudęs jaunas vyras. Kliuska

tačiau ko

tačiau ko portretas
„Ta vieta, kur skendo žmogus, pažymėta ženklu, jog yra duobė ir maudytis pavojinga, tačiau ko, gelbėtojai gaivino ištrauktą žmogų, kitiems vėl teko bėgti traukti dar vieno skęstančiojo būtent toje vietoje“,

RK

RK portretas
Na teko viska stebeti nuo pradziu ir iki galo ta sestadienio diena. manau ir be manes buvo daug tokiu, kaip as. tik iš tikro as asmeniskai jokios raudonos veliavos nemaciau na nemaciau nors tu ka. kaip sakant jai buciau turejas foto galejai nuo pradziu iki galo viska iamzinti tiek kaip zmogu trauke jura tiek kaip gelbetojas bande ji pagauti. maniau nedagins , bet saunuolis dagyne, tik buvo per velu.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių