Quantcast

Atsistatydinti V.Navicką ragina 37 savivaldybės tarybos nariai iš 51

Reikalavimą Viliui Navickui atsistatydinti iš Vilniaus mero pareigų pasirašė 37 sostinės savivaldybės tarybos nariai iš 51, trečiadienį pranešė penkių frakcijų vadovai.

Valdančiojoje koalicijoje dirbančių Tėvynės sąjungos, Liberalų ir centro sąjungos, socialdemokratų partijos bei koalicijai nepriklausančių Liberalų sąjūdžio ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos frakcijų atstovai teigia, kad V.Navickas nebegali užtikrinti efektyvaus ir skaidraus tarybos ir kitų savivaldybės institucijų darbo.

Pareiškime teigiama, kad  "tokia Vilniaus miesto mero veikla diskredituoja Vilniaus miesto savivaldybės tarybą ir pačią Vilniaus miesto savivaldybę".

Meras šią savaitę pranešė, kad miesto tarybos posėdis šaukiamas gruodžio 15-ąją. Realiausiu pretendentu pakeisti V.Navicką mero poste laikomas konservatorius Raimundas Alekna.

V.Navickas sulaukė daug kritikos, paviešinus slapta įrašytą jo pokalbį su savivaldybės kontrolieriumi Šarūnu Skuču, kurį jis spaudė tyrimus atlikti taip, kad jie būtų palankūs valdančiajai koalicijai. Po to Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Priežiūros komitetas pašalino V.Navicką iš partijos.


Šiame straipsnyje: Vilius Navickas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių