Quantcast

A.Paleckis: keista, kad mane supainiojo su H.Ibsenu

„Važiuodamas pro Kongresų rūmus pamačiau ir vos nesukėliau avarijos, dėdamas ant stabdžių. Maniau - Paleckio reklama. Pasirodo - Nacionalinis dramos teatras šitaip leidžia piliečių pinigus antivalstybinei propagandai“, - viename socialinių tinklų piktinosi Seimo narys konservatorius Mantas Adomėnas, Vilniuje išvydęs spektaklio reklamą.

„Dauguma visada teisi?“, „Mūsų krašto žmonės yra partijų vergai“, „Argi teisinga, kad kvailieji vadovautų protingiesiems?“ – tokiomis frazėmis iš Henriko Ibseno pjesės „Visuomenės priešas“ pasipuošė miesto reklaminiai stendai, kviečiantys į Nacionalinį dramos teatrą.

M.Adomėno reakcija į teatro reklamą nustebino Socialistinio liaudies fronto (SLF) lyderį Algirdą Paleckį.

„Viena vertus, nieko blogo, kad M.Adomėnas iš karto pagalvojo apie mane: galėčiau pasirašyti po visais reklamoje keliamais klausimais. Tačiau stebina tai, kad Kembridžo universiteto doktorantas nėra girdėjęs H.Ibseno ir taip jautriai reaguoja.

Kaip sakoma, ne visi konservatoriai yra kvaili, bet visi kvailiai kažkodėl yra konservatoriai. Taip beje, irgi pasakiau ne aš, o anglų filosofas Johnas Stuartas Millas“, - portalui diena.lt pareiškė A.Paleckis.

Jis atkreipė dėmesį, kad „teatras visais laikais buvo ta vieta, kurioje keliamos visuomenei opios problemos“.

Nacionalinio dramos teatro direktorius Martynas Budraitis pirmadienį taip pat teigė, kad spektaklių aktualiomis visuomenei temomis nebus vengiama ir ateityje. Jau gruodžio mėnesį žiūrovai bus pakviesti apsilankyti Oskaro Koršunovo režisuotame Mariaus Ivaškevičiaus „Išvaryme“.


Šiame straipsnyje: Adomėnaspaleckisteatrasreklama

NAUJAUSI KOMENTARAI

aAlgirdas

aAlgirdas portretas
tiesiog ponas Adomėnas parodė savo tikrąsiąs žinias, su kuo jį tik tereiia pasveikinti.

Yes

Yes portretas
ne visi komunistėliai yra kvaili, bet Socialistinio liaudies fronto vadukas tiesiog iki šiol nesuprato, kad socializmas šiuo metu (jėga sūmiamas į kapitalistinės enesvarbos klodą), veda į aklavietę. Pelekiukas šiuo metu tarnauja imperijai , o ne savai šaliai. Neveltui žmona ir uošvė iš Maskvos, neveltui gyvena ištaigingame rajone, bangiame name.

Jonas

Jonas portretas
Bravo Paleckiui. Geras atsakymas ir komentaras.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių