Quantcast

Antstoliui įteiktas raštas dėl D.Kedžio dukters perdavimo motinai

Teismo vykdomasis raštas dėl mažametės Drąsiaus Kedžio dukters gyvenamosios vietos nustatymo ir dukters perdavimo jos motinai Laimutei Stankūnaitei trečiadienį buvo pateiktas antstoliui.

Taip teigiama Lietuvos antstolių rūmų pranešime, kuriame taip pat pabrėžiama, kad siekiama „teisėtomis priemonėmis tinkamai apginti išieškotojos interesus, nepažeidžiant kitų vykdymo proceso dalyvių teisių bei teisėtų interesų“.

Kėdainių rajono apylinkės teismas praėjusį penktadienį nusprendė mergaitę grąžinti mamai. Pagal teismo sprendimą, L.Stankūnaitei mergaitė turi būti perduota ne vėliau kaip per 14 dienų nuo sprendimo priėmimo, nepaisant to, ar bus paduotas apeliacinis skundas.

Sprendimu teismas įpareigojo ilginti motinos ir dukros pasimatymų laiką.

„Atsižvelgdamas į tai, kad delsimas vykdyti priimtą teismo sprendimą būtų nepriimtinas, kadangi laiko veiksnys gali turėti nepataisomų pasekmių vaiko ir motinos, su kuria jis negyvena santykiams, teismas sprendimo dalį dėl vaiko gyvenamosios vaiko gyvenamosios vaiko ir įpareigojimo perduoti vaiką, nukreipia vykdyti skubiai“, – paskelbė teismas.

Šiandien suplanuotas mažametės susitikimas su mama neįvyko, nes, kaip manoma, mergaitė atsisakė važiuoti iš namų. L.Stankūnaitė dėl neaiškių priežasčių su vaiku norėjo pasimatyti policijoje. Vakar ji pati atvažiavo į Garliavą, kur su dukra praleido apie pustrečios valandos.


Šiame straipsnyje: KedysStankūnaitėVenckienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

jole

jole portretas
Idomu kokiam anstoliui perduota?Jei M.L.,tai tas be jokiu emociju mergaite is namu.Svarbu pinigai.Arba pasius savo padejeja,kuri jau ne viena i kapus nuvare.

doncikaz

doncikaz portretas
kaip jie pasiims ? kaip ieis i namus juk ji turi teisine neliecemybe?

Kanada

Kanada portretas
Pagaliau !!!Venckienes ,skucienes ir zudiko motinos aferos pabaiga!!! Venckau,pasirupink savo sunaus ateitim,kad nepasidarytu kaip motina ir mociute!
VISI KOMENTARAI 81

Galerijos

Daugiau straipsnių