Quantcast

Akcija „Susitikimo vieta“ sugrįžo portale

Taip, mielieji, jūs nesuklydote. Čia vėl mes! Daugelio pamėgtas, gyvavęs keliolika metų ir net pavadintas kultiniu skyreliu, grįžta po ilgų atostogų! Ne popieriuje, o internete, todėl jums daug greitesnis ir patogesnis.
Dėkui tiems, kurie mūsų neužmiršo ir iki šios dienos nostalgiškai klausdavo, kur akcija „susitikimo vieta"? Nejau ji daugiau niekada neišvys dienos šviesos?! Tačiau skyrelį kūrėme jums, todėl pilni jėgų ir norų jums padėti tęsiame savo gyvavimą.
Naujiems skaitytojams priminsime mūsų žaidimo taisykles. Galbūt ir šiandien pamatėte jums patinkantį vyruką (merginą) gatvėje, klube, restorane, autobuse, pajutote abipusį akių kontaktą, tačiau nedrįsote jo užkalbinti? Galbūt suklydote užrašyti telefono numerį  ar elektroninio pašto adresą? Galbūt kuklinotės juos užrašyti, o dabar raunatės nuo galvos plaukus? Galbūt po savaitės, mėnesio ar kelerių metų ieškote jūs žavėjusį žmogų?
Jums vėl padės mūsų „susitikimo vieta"! Tik kuo tiksliau aprašykite situaciją, jums patikusį žmogų, nurodyti tikslų laiką, vietą ir savo koordinates. Po to išsiųskite elektroninį laišką, kurį išspausdinsime savo skyrelyje ir laukite, galbūt atsilieps jūsų ieškomas žmogus.
Tik nesišypsokite, kad tai nėra realu! Senieji „akcijos" gerbėjai turbūt pamena, kad mūsų dėka keliolika porų susituokė!


Šiame straipsnyje: akcijasusitikimovieta

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių