Quantcast

„Snoras Spyker Squadron“ Vokietijoje pateikė sensaciją

Olandijos komanda „ Snoras Spyker Squadron“ šį sekmadienį vykusiame ketvirtajame Le Mano serijos etape Niurburgo trasoje, Vokietijoje pateikė sensaciją.  Nepaisant starto iš rikiuotės galo komandos ekipažas - čekas Jarekas Janisas ir olandas Tomas Coronelis pasiekė geriausią sezono rezultatą bei užėmė antrąją vietą ant nugalėtojų podiumo. 

Pasak „Spyker Cars“ generalinio direktoriaus Victoro Miullerio,  tai vienas iš geriausių kada nors Le Mano serijoje pasiektų komandos rezultatų.

„Puikus sezonas, viskas turėtų puikiai sektis ir toliau. Penktoji vieta Le Mane, o dabar antroji vieta Niurburge. Sunkus keleto metų darbas pagaliau apdovanotas. Automobilis buvo tobulas. Labai didžiuojuosi komanda, kuri pasiekė neįtikėtiną rezultatą“, - sakė V.Miulleris.

„Tai svajonės išsipildymas. Šį rezultatą pasiekėme tinkamiausiu metu. Manau, tai buvo sunkiausios mano kada nors važiuotos lenktynės. Atidaviau visas jėgas, greičiau važiuoti jau nebebuvo įmanoma“, - sakė T.Coronelis.

„Esu labai laimingas: tai buvo nuostabus savaitgalis. Automobilis veikė be priekaištų. Nors turėjome startuoti iš rikiuotės galo lenktynių metu mūsų rato pravažiavimo laikai buvo labai geri, todėl palaipsniui vis kilome. Ačiū komandai, inžinieriui ir mechanikams. Jie puikiai dirbo. Automobilis gerėja su kiekvienomis varžybomis - jį iš tiesų malonu vairuoti“. - pasakojo J.Janisas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

salamakakinas

salamakakinas portretas
tikrai grazus ir greitas masinukas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių