Quantcast

Rajoniniai keliai slidūs

Kelininkai informuoja, kad vietomis snyguriuoja pajūryje, Joniškio rajone ir Rytų Lietuvoje. Magistralinių kelių dangos daugiausia sausos arba apysausės. Krašto kelių dangos panašios, tik šiauriniuose ir rytiniuose rajonuose jos vietomis, dažniausiai miškuose - provėžotos.

Rajoniniai keliai daugiausia padengti prispaustu ar suledėjusiu sniegu, vietomis provėžoti, slidūs, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Šilutės rajone apsemti 4-rių rajoninių kelių ruožai: Rusnė-Galzdonai-Plaškiai nuo 4,3 iki 4,45 km, Povilai-Minija nuo 3,36 iki 3,46 km, Sausgalviai-Žalgiriai nuo 1,2 iki 1,3 km, Žemaitkiemis-Vabalai nuo 5,65 iki 5,95 km ir nuo 6,4 iki 6,8 km (viso 1,05 km). Taip pat apsemtas vienas kelio Vilkiškiai-Bitėnai-Panemunė ruožas nuo 14,48 iki 17,6 km Pagėgių savivaldybėje (viso 3,12 km). Vandens gylis vietomis yra iki 40 cm. Eismas šiais kelių ruožais draudžiamas.

Dėl informacijos apie apsemtus ir neišvažiuojamus kelių ruožus vairuotojams patariama kreiptis į Šilutės ir Tauragės kelių priežiūros tarnybas.


Šiame straipsnyje: keliaieismasorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių