Quantcast

Kauno viešasis transportas atsigręžia į neįgaliuosius

Kauno miesto viešojo transporto eismo tvarkaraščiuose nuo liepos 1 dienos bus specialiai pažymėti laikai, kada į konkrečią stotelę atvyks žemagrindis autobusas arba troleibusas.

Patobulintus autobusų eismo tvarkaraščius jau galima rasti internetinėje tvarkaraščių duomenų bazėje adresu  http://www.marsrutai.lt/kaunas/lt/#Routes/Bus<http://www.marsrutai.lt/kaunas/lt , kur žemagrindžių transporto priemonių atvykimo laikai yra pažymėti mėlynu kvadratu.

Artimiausiu metu bus atnaujinti ir troleibusų eismo tvarkaraščiai. Pagal šiuos tvarkaraščius viešojo transporto priemonės važinės nuo liepos 1 d.

Savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyrius žada, kad žemagrindžių transporto priemonių atvykimo laikai bus specialiai pažymėti ir stotelėse įrengtuose eismo tvarkaraščiuose. Senieji tvarkaraščiai naujais stotelėse bus keičiami palaipsniui.

Šiuo metu vyksta ir stotelėse įrengtų informacinių švieslenčių programavimo darbai. Atlikus juos į stotelę atvykstančios žemagrindės transporto priemonės švieslentėje taip pat bus pažymėtos specialiu simboliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių