Quantcast

Kartodrome - „Žvaigždžių duetai“

Populiariausiųjų televizijos laidų dvidešimtuko pirmąją poziciją okupavusios LNK „Žvaigdžių duetų III“ dalyviai repeticijas iškeitė į „Battery“ kartodromą Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Panorama“. 

„Džiaugdamiesi TV laidų lyderio pozicija rengdamiesi „Žvaigždžių dueto“ mediumui nusprendėme kiek pakeisti nusistovėjusį laidos repeticijų grafiką ir suteikti dainininkams galimybę pasivaržyti ne scenoje, o naujame, po prekybos centro „Panorama“ stogu įsikūrusiame „Battery“ kartodrome“, - prieš šias neįprastas lenktynes kalbėjo laidos prodiuserė Laura Paukštė. 

Eksperimentas pasiteisino su kaupu. Kartodrome virė ne mažesnės aistros, nei scenoje ar jos užkulisiuose. Ir čia, neatitolstant nuo laidos formato, varžytasi tarp komandų, t.y. duetų porų. Todėl siekiant pergalės partneriai, kaip ir scenoje, čia negalėjo daryti gėdos vienas kitam. 

Nelengvą egzaminą geriausiai išlaikė tik kartodrome pora tapęs Dauros Zinkevičiūtės ir Giedriaus Leškevičiaus duetas. 

Šioje pergalėje kiek ženklesnis Giedriaus indėlis, įtikinamai laimėjęs ir kvalifikacines varžybas, ir finalą. Be to G.Leškevičius pirmadienio vakarą pasiekė geriausią rezultatą, vieną „Battery“ kartodromo trasos ratą nuvažiavęs per 30,64 sekundės. Daura finale finišavo ketvirta, tačiau susumavus šio dueto pelnytus taškus jie tapo nugalėtojais. 

Antroji vieta atiteko Karinai Krysko ir Audriui Bružui, o trečiąjį nugalėtojų pakylos laiptelį užėmė bene įspūdingiausiai finale kovojusi ir palikusi už nugaros net ir stipriosios lyties atstovus Rūta Ščiogolevaitė su Edmundu Štenger.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių