Quantcast

„flyLAL“ informuos apie palankiausius savo skrydžius

Lietuvos skrydžių bendrovė "flyLAL" garantuoja visoms turizmo agentūroms, besinaudojančioms "Amadeus" sistema, vienodą prieigą prie savo skrydžių tarifų.

Bendrovė "flyLAL" ir technologinių sprendimų paslaugas teikianti kompanija "Amadeus" pasirašė sutartį, pagal kurią vienoda prieiga prie "flyLAL" skrydžių tarifų bus užtikrinta visoms pasaulio kelionių agentūroms, kurios naudojasi "Amadeus" tarptautine bilietų platinimo sistema.

"Pasirašius sutartį, visoms su "Amadeus" sistema dirbančioms kelionių agentūroms mes galėsime pasiūlyti garantuotą prieigą prie informacijos apie žemiausias mūsų bilietų kainas, kurios atitiks ir visuose kituose šaltiniuose pateikiamą informaciją", - sakė "flyLAL" Pardavimo ir klientų aptarnavimo departamento direktorius Liutauras Tarabrinas.

"Amadeus" elektroninėje sistemoje yra pateikiama informacija apie skrydžių grafikus, bilietų kainas, likusias laisvas vietas ir kita. Ši informacija atitiks "flyLAL", visų kelionių agentūrų ir bet kurio kito agento sistemoje pateikiamą informaciją.

Prieiga prie informacijos per "Amadeus" sistemą kelionių agentūroms suteikiama be jokio oro bendrovės apmokestinimo ar kitų rinkliavų - nėra taikomi mokesčiai nei už paslaugas kelionių agentūroms, nei už bilietų rezervavimą klientams.

"Tarptautine "Amadeus" platinimo sistema šiuo metu naudojasi apie 90 tūkst. pasaulio kelionių agentūrų. Lietuvoje šia sistema naudojasi apie 90 proc. visų veikiančių kelionių agentūrų.

L.Tarabrino teigimu, vykdant specialias "flyLAL" bilietų pardavimo akcijas, bendrovės interneto portalo www.flylal.com vartotojams ir toliau bus teikiami išskirtiniai pasiūlymai.


Šiame straipsnyje: flyLALskrydisturizmo agentūra

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių