Quantcast

Eismo sąlygos sudėtingos

Kelininkai informuoja, kad sninga ir snyguriuoja visoje šalyje. Magistraliniai ir krašto keliai pabarstyti, šių kelių dangos daugiausiai šlapios ar drėgnos.

Telšių apskrityje, Tauragės, Kelmės, Akmenės, Radviliškio, Pakruojo, Biržų, Kupiškio, Ignalinos, Molėtų ir Utenos rajonuose krašto kelių dangos vietomis padengtos šlapio sniego koše ir provėžotos, slidokos, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Eismo sąlygos išlieka sudėtingos.

Rajoniniai keliai pasidengę privažinėtu sniegu ir suledėjusiu sniegu yra gan slidūs. Barstomi pagrindiniai su didesniu eismo intensyvumu šie keliai ir pavojingi eismui jų ruožai.

Kelyje 131 Alytus-Simnas-Kalvarija, 51,73 km (apie 6 km iki Kalvarijos), apribota tilto per Kirsną pravažiuojančio transporto bendroji masė iki 30 tonų. Tranzitiniam sunkiasvoriam transportui rekomenduojama apylanka į Kalvariją keliais A16 ir A5 per Marijampolę (apribojimas numatomas iki 2009 m. pabaigos).

Dėl potvynio apsemti Šilutės rajone 3 rajoninių kelių ruožai ir Pagėgių rajone 2 rajoninio kelio ruožai yra neišvažiuojami. Bendras šių apsemtų ruožų ilgis apie 4,4 km. Vandens gylis vietomis yra iki 40 cm. Eismas draudžiamas. Be to, Šilutės rajone yra 2 apsunkinto išvažiavimo rajoninių kelių ruožai. Bendras šių ruožų ilgis yra apie 600 m. Vandens gylis vietomis siekia iki 15 cm.

Dėl apsemtų ir neišvažiuojamų kelių ruožų vairuotojams rekomenduojama kreiptis į eksploatuojančias Šilutės ir Tauragės kelių tarnybas.


Šiame straipsnyje: keliaieismasorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių