Quantcast

Žuvusių seserų artimieji prašo pagalbos: nuostabus savaitgalis pavirto į tikrą pragarą

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilniuje įvykusi avarija nusinešė trijų jaunų žmonių gyvybes, o pirmadienį mirė ir dar viena per šią nelaimę sužalota mergina. Pastarosios šeimai – tai dviguba tragedija. Ši mergina ir per avariją iš karto žuvusioji yra seserys. Skausmo prislėgti artimieji kreipėsi į visuomenę prašydami pagalbos.

„Šis nuostabus savaitgalis ir gimtadienių šventimas su šeima pavirto mums į tikrą pragarą. Nebėra mūsų mergaičių. Širdys plyšta, skausmui apibūdinti neberandu žodžių. Gyvenimas niekada nebebus toks, koks buvo. Niekas negrąžins mums šių nuostabių, gyventi troškusių žmonių, tačiau finansinė parama padėtų tėveliams atsitiesti greičiau“, – socialiniame tinkle į geros valios žmones kreipėsi žuvusių seserų brolio mergina.

Prisidėti galite ir jūs:

Sąsk.: LT577300010152574986 – Laurynas Anoška.

Paskirtis: Parama.

 

 

Jau esame rašę, kad ši tragiška nelaimė įvyko Vilniuje sekmadienio popietę, kai eismo sąlygos buvo sudėtingos. Dėl pliaupusio lietaus kelio danga buvo slidi, sudėtingiau manevruoti, pailgėja stabdymo kelias.

O. Milašiaus gatvėje, ant Valakupių tilto, pasak policijos, į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „BMW 320TD“ kliudė automobilį „Audi A4“, vairuojamą 27 metų vyro, ir dar trenkėsi į važiavusį „Toyota Avensis“, kurį vairavo 35 metų vyras.

Per įvykį iš karto žuvo automobilio 18-metis BMW vairuotojas ir du keleiviai, 19-metė mergina ir to paties amžiaus vaikinas. Sužeidimus patyrusi šio automobilio 21 metų keleivė buvo paguldyta į ligoninę, tačiau neišgyveno.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gitana

Gitana  portretas
Neberasykit sudu is savo durnu galvu, geriau pasimelskit , kad jusu seimos tokia tragedija niekada neivyks. Neturit neaukokit, bet neskaudinkit savo kvailais komentarais! Avyssss!

Deima

Deima portretas
Tai BMV įsigyti pinigų turi, o laidotuvėms ne?

Gaila

Gaila portretas
Nesiautėkit žmonės su komentarais.Nemanau,kad vairuotojas neblaivus buvo.Galėjo ir bloga pasidaryti,apalpti ar pan.Galėjo ir auto tapti nevaldoma.Jei praktikos vairavime neturėjo,gal per daug nuspaudė greitį,neįvertino dangos.Daug kas galėjo atsitikti.Tik nereikia teisti.Begalinis skausmas artimiesiems.A.A.Jiems ir užuojauta likusiems.
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių