Quantcast

Žuvusio pareigūno šeimai žmonės paaukojo 16 tūkst. eurų, prisidės ir policija

  • Teksto dydis:

Generalinis policijos komisaras Renatas Požėla pirmadienį Telšiuose aplankys tarnybos metu žuvusio pareigūno šeimą ir kapą bei perduos visuomenės ir policijos šeimai skiriamą paramą.

Kaip pranešė Policijos departamentas, visuomenė pareigūno šeimai paaukojo 16 tūkst. 740 eurų, antra tiek paramos skiria policijos bendruomenė iš Lietuvos policijos labdaros ir paramos fondo.

Iš šio fondo 8 tūkst. 370 eurų bus skiriama ir tarnybos metu sužeistai pareigūnei.

Pagal galiojančius teisės aktus, žuvusio pareigūno šeimai taip pat skiriama valstybės parama – beveik aštuonerių metų pareigūno atlyginimo dydžio išmoka.

Gegužės pabaigoje į pareigūną ir kinologą Saulių Žymantą ir jo partnerę šūvius paleido smurtu artimoje aplinkoje įtartas Stasys Brasas. Policininkas žuvo vietoje, o pareigūnė buvo sužeista.

Į pareigūnus šūvius paleidęs vyras vėliau rastas negyvas užgesinus gaisrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Užuojauta

Užuojauta portretas
Amžiną Atilsį duok tarnybos metu žuvusiajam, Viešpatie, ir Amžinoji Šviesa jam tešviečia. Tegu ilsisi ramybėje. Amen.

CRX

CRX portretas
Pats kaltas kokio bybbbbbb ejo be liemenes???? Ir dabar mes .mokesciu moketojai turesim jo bobelei alga moketi 8 metu.UŽ KĄ?????

Lukka

Lukka portretas
Bet tai kaip žiauriai neteisinga. Kai darbe miršta eilinis žmogus-šeimos net palidoti neturi už ką. O čia išlaikys šeimą daug metų ir dar virš 30 tūkst paramos. tai kodėl neduoda visiems?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių