Quantcast

VPT vadovė D. Vilytė prašosi atleidžiama iš darbo, dirbs Registrų centre

Viešųjų pirkimų tarnybos vadovė Diana Vilytė pateikė prašymą, kad būtų atleista iš šių pareigų.

Ji BNS ketvirtadienį sakė, kad nori pakeisti darbą.

„Pakankamai ilgai dirbu, tiesiog noriu keisti darbą. Nėra vienos priežasties. Tai yra mano asmeninis sprendimas“, – BNS sakė D. Vilytė.

Pareigas paliekanti Viešųjų pirkimų tarnybos vadovė D.  Vilytė dirbs Registrų centre. BNS žiniomis, D. Vilytė turėtų užimti paslaugų valdymo direktorės pareigas.

Rugpjūčio pradžioje ji laimėjo atranką į vieną iš vadovaujančių pozicijų, BNS ketvirtadienį patvirtino Registrų centro atstovas spaudai Mindaugas Samkus.

Jis teigė kol kas negalintis įvardyti konkrečios pozicijos, tačiau sakė, kad D. Vilytė bus viena iš direktorių, jos sritis nebus viešieji pirkimai.

Kada D. Vilytė pradės dirbti, M. Samkus taip pat neatsakė, nes dar nepasirašyta sutartis.

Pati D. Vilytė naujos darbovietės BNS nenurodė. Ji sakė norinti keisti darbą, o pasitraukimas iš pareigų yra jos asmeninis apsisprendimas.

Apie jos sprendimą trauktis iš praeigų ketvirtadienį pirmasis pranešė naujienų portalas 15min.lt.

G. Nausėda ieško D. Vilytės įpėdinio

Prezidentas Gitanas Nausėda ieško kandidatų į Viešųjų pirkimų tarnybos direktoriaus pareigas pakeisti besitraukiančią D. Vilytę.

Šalies vadovas buvo informuotas, kad D. Vilytė nori keisti savo darbo kryptį, BNS sakė prezidento atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

Pasak jo, prezidentas nori, kad D. Vilytė tęstų pareigas, kol bus paskirtas naujasis vadovas.

„Šiuo metu vyksta galimų kandidatų į tarnybos vadovo postą paieškos. Tai labai svarbi sritis, norime, kad būtų tęstinumas ir kad dabartinė vadovė dirbtų iki paskiriant naująjį tarnybos vadovą. Tikimės tą padaryti artimiausiu metu“, – BNS ketvirtadienį sakė A. Bubnelis.

Prezidento atstovas D. Vilytę pavadino puikia savo srities specialiste.

D. Vilytė BNS sakė, kad ji nori keisti darbą, o pasitraukimas iš pareigų yra jos asmeninis apsisprendimas. Naujos darbovietės ji nenurodė.

Pagal įstatymą, Viešųjų pirkimų tarnybos direktorių ketveriems metams prezidentas skiria ir atleidžia premjero teikimu.

D. Vilytė Viešųjų pirkimų tarnybai vadovauja nuo 2014 metų. Prezidentė Dalia Grybauskaitė ją antrajai kadencijai paskyrė 2018 metų gruodį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

prarado ,,,stoga,,, [grybes pavidale]

prarado ,,,stoga,,, [grybes pavidale] portretas
ir iskarto nesa muila nuo atsakomybes....

OOOOooooo---NE, sita grybauskaites statytine

OOOOooooo---NE, sita  grybauskaites  statytine portretas
auksiniu saukstu , nurasytos texnikos uz simtus milijonu pirkeja , ir dar desimciu ir simtu aferu vygdytoja milijardu ploveja taip paprastai atleist is to ,,,,,darbo,,,,,negalim ...manau jos perejimas y registru centra turetu but atidetas minimum 25 metams ..kol ji atgailaus uz nuodemes kalejimo Zonoje
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių