Quantcast

„Vilniaus dienos“ prenumeratoriams – išskirtinės dovanos

Vienintelis sostinės dienraštis "Vilniaus diena" skelbia prenumeratos akciją 2011-iesiems. Prenumerata prasideda šiandien, gegužės 28 d., ir truks iki birželio pabaigos.

"Vilniaus diena" laikosi tradicijų, tad ir vėl nepašykštės dovanų ištikimiems dienraščio skaitytojams ir prenumeratoriams. Visi be išimties "Vilniaus dienos" prenumeratoriai už lojalumą gaus dovanų – po du bilietus, ir galės apsilankyti Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro naujo sezono spektakliuose. Prenumeratoriai patys galės nuspręsti, į kokį iš "Vilniaus dienos" pasiūlytų spektaklių eis – pasiklausyti operos ar pasigrožėti baletu. Jiems priklausančias dovanas prenumeratoriai galės atsiimti užsukę į redakciją adresu Labdarių g. 8.

Bilietai į teatrą – dar ne visos "Vilniaus dienos" staigmenos. Prenumeratoriai taip pat bus apdovanoti ir "Vilnius by night" nuolaidų kortelėmis. Jų turėtojai populiariausiose miesto pasilinksminimo vietose – kavinėse, baruose, restoranuose ir pan. – galės gauti 5–25 proc. nuolaidą. Kitiems miestiečiams kortelės kaina siekia 59 litus, o "Vilniaus dienos" prenumeratoriams ji bus įteikta nemokamai.

Prenumeratos akcija 2011-iesiems truks iki birželio 30 d. Dienraščio prenumerata visiems metams kainuoja tik 144 litus. Už tai skaitytojams į namus kasdien bus pristatomos pačios karščiausios ir aktualiausios naujienos iš Vilniaus, Lietuvos ir viso pasaulio. Savaitgaliais prenumeratoriai gaus storesnį dienraštį su priedu "TV diena", kuriame rasite išsamią televizijos programą ir naujienų ne tik iš televizijos laidų užkulisių, bet ir recenzijų apie didžiuosiuose kino teatrų ekranuose pasirodančius filmus.

"Vilniaus dienos" skaitytojai, dienraštį prenumeruojantys nuo pirmosios dienos, džiaugiasi, kad jame randa žinių apie viso miesto gyvenimą. Be to, skaitytojai pabrėžia, kad "Vilniaus diena" ne tik perteikia kasdienį sostinės pulsą, bet yra objektyvios, nešališkos ir patikimos žiniasklaidos pavyzdys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių