Quantcast

A. Veryga: šampaną šauti dar anksti, karantiną bus siūloma pratęsti

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga teigia, kad Vyriausybei bus siūloma toliau pratęsti karantino terminą. Vis dėlto datos, iki kada bus siūloma pratęsti karantiną, ministras kol kas neatskleidžia.

„Su šampano šaudymais neskubėkime, nes pagirios gali būti labai sunkios ir sudėtingos. Čia pajuokaujant. O jeigu rimtai, tai neužmirškim, kad virusas nedingęs yra iš visuomenės. Tai, kad kol kas mums gerai sekasi jį valdyti, nereiškia, kad galima užmiršti visas atsargumo priemones. Ir tai, kad ta kreivė išlieka plokščia su labai nedideliais pasvyravimais, reiškia, kad karantinas suveikė, kad buvo laikomasi saugumo priemonių, bet nepagrįstas atsipalaidavimas gali sugrąžinti šalį į sudėtingą situaciją, tad tiesiog būkime atsakingi, neužsimirškime“, – sako A. Veryga.

„Taip, jis bus siūlomas pratęsti. Jo reikia kaip tam tikro teisinio režimo – kad būtų galima taikyti karantino, izoliacijos sąlygas, (...) kad būtų galima taikyti tam tikrą režimą gydymo įstaigose“, – pirmadienį Sveikatos apsaugos ministerijoje surengtoje spaudos konferencijoje sakė A. Veryga.

„Dėl konkretaus termino, kol jis nėra priimtas, nenorėčiau į diskusijas veltis, bet patį karantiną tikrai bus siūloma pratęsti“, – pridūrė ministras.


Šiame straipsnyje: Koronavirusas Lietuvojekarantinas LietuvojeCOVID-19 saviizoliacijakarantino pratęsimasAurelijus Veryga

NAUJAUSI KOMENTARAI

zzz

zzz portretas
kodel pats veryga neina pasitikrinti del viruso.

Aha

Aha portretas
geriau kasdien šnekėtų ir rodytų tiesiogiai kaip ir kokiomis salygomis dirba ligoninės, PC, kirpyklos ir t.t.Vakar maxsimos parduotuvėje dezinfekavau rankas tai kaip dėjo runkelinio samagono smarvė tai paskui nežinojau kur dingt. O kasos tuščios.Iš 10 dirba viena prie cigarečiu ir savitarna. Sako nėra kam dirbt..O kaip bus kam, jei jokiu karantininiu priedų savininkai neduoda?Europoj nuo pat pradžiu įvedė o musu brudai geriau mažins darbuotojus o ne kels atlyginimus

...

... portretas
GAL tai ir ne tavo reikalas, bet tai ve'Rygos REIKALAS (biznis), ir jis ŠLYKŠČIAI sumanus: JEI jis visus psikrėtusius išgaudytų, tai juk tuomet negalėtų čia kasdien vemti kad karantinas būtinas, o karantiną atšaukus - iškart ba-ba jo 5000€ kiekvieną mėnesį ir kaukių biznis ŽLUGTŲ! (SAKO, ligoninėse slaugės gauna TIK po 20 kaukių, BET - iš jų REIKALAUJAMA kad pasirašytų kad gavo po 200).
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių