Quantcast

A. Veryga apie reakciją į V. Šapokos rūkymą: man net alaus bokalas iš rankų iškrito!

  • Teksto dydis:

Lietuvoje didelio atgarsio sulaukė trečiadienį vykęs nuotolinis Lietuvos vyriausybės posėdis. Jo pradžioje finansų ministras Vilius Šapoka išritraukė cigaretę ir užtraukė dūmą. Į tai vakar sureagavo Lietuvos premjeras Saulius Skvernelis, o šiandien ir sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

A. Veryga finansų ministro V.Šapokos elgesį savo feisbuko paskyroje pakomentavo itin šmaikščiai.

"Žurnalistė šiandien manęs paklausė, kaip vertinu tai, kad vakar per nuotolinį posėdį finansų ministras Vilius Šapoka užsirūkė.

Kaip kaip? Man net alaus bokalas iš rankų iškrito!", - parašė alkoholio nevartojantis A.Veryga.

Priminsime, kad į V.Šapokos elgesį dėmesį atkreipė ir posėdžio žiūrovai, nes jis buvo transliuojamas tiesiogiai. Nuotrauka iš nuotolinės Vyriausybės spaudos konferencijos, kurioje matyti užsirūkęs V.Šapoka, pasirodė ir socialiniuose tinkluose.

 

 

Po to, kai nuotrauka, kurioje matyti dūmą traukiantis V.Šapoka, pasirodė socialiniuose tinkluose, ja savo feisbuko paskyroje pasidalijo ir premjeras.

Nuotrauką S.Skvernelis pakomentavo taip: „Per daug pykti ir negali: finansų ministras asmeniškai rūpinasi akcizų surinkimu“.

Vis dėlto S. Skvernelis posėdžio pabaigoje V.Šapokai pasakė pastabą ir paprašė ministro daugiau per posėdžius nerūkyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

K

K portretas
Iskur tu islindai asilia

Apolonija

Apolonija portretas
OI,OI,OI,KAIP SIUNTA KAI KURIE OPOZICIKOS GERBEJAI ANT p .VERYGOS.Ir teisingai daro.Kaip tu cia ne siusi,kad taip graziai vyrai tvarkosi,kaip tu cia nekaisiosi pagalius i ratus ,kai dauguma busimu rinkeju liaupsina tikrai tikrus vyrus ir uz tikrus nuopelnus.Juk arteja rinkimai,laiko nedaug,tai ir daro,ka sugeba-visaip stengiasi sumenkinti valdanciuju nuopelnus,visur ieskoti nebutu,,keliuku,,Bet opozicijos pareiga yra spresti valstybesroblemas o ne jas gilinti.Tai,kodel nepadejus valdantiesiems,vietoj darant trukdymus,kuriant nebutas istorijas.O zmones ne durni, lokit,ne lokit,o issirinks nauja seima patys be jusu pagalbos.

F

F portretas
Maziau ryk alu tai protingesnis busi
VISI KOMENTARAI 73

Galerijos

Daugiau straipsnių